Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by tata Mumi View Post
    Kvalitet samog takmicenja bi opao drasticno, a kada i da li bi se kvalitet vratio pitanje je. Sigurno da bi proslo godina i godina, mozda i decenija da ti klubovi postanu pristojni. Mislim, ako Partizan u dvomecu ne moze dobiti jedan Nefci, Dinamo ne moze dati jebeni gol, zasto ti klubovi moraju na silu igrati LS kada ne posjeduju kvalitet za to?
    Za Dinamo se slazem iako mislim da je u to neki drugi faktor ukljucen , pod Vahom su delovali odlicno u LE a tad je i Hajduk cak bio blizu prolaza u 1/16
    Za Partizan nisi u pravu , mi kad smo igrali LS nismo uzeli boda ali smo igrali skoro sa svima ravnopravno , od Sahtjora primimo gol na kraju iz slobodnjaka , sa Bragom dva minimalna poraza , s Arsenalom egal dok Jovanovic crveni nije dobio , u LE bili realno bolji od Intera u Milanu , ni u Beogradu nismo bili losi tako da ne moras samo bodove gledati , sto se formata tice ja sam itekako za 32 a da ostane LE kakva jeste , cemu vise mesanja i pravljenje gluposti i prosirivanje , neka ostane 32 , nema potrebe uvoditi toplu vodu i Mumi da se razumemo nisi u pravu , kazes NA SILU MALI KLUBOVI IGRAJU LS ? Ove sezone je kao i prosle tih 5 uslo malih , Dinamo jeste los , Kluz trenutno drugi u svojoj grupi kolo pre kraja , Seltik kolo pre kraja deli verovatno bod kod kuce protiv Spartaka za prolaz , Seltik koji tukao Barselonu , Anderleht isto u borbi za LE , BATE Borisov tukao Bajerna , da recimo pravilo za MALE KLUBOVE nije uvedeno ovi timovi ne bi najverovatnije usli u LS jer bi izvukli u zadnjem kolu kvala 4-te u Engleskoj,Spaniji,Nemackoj ili 3-ce u Italiji,Francuskoj ili gde vec Rusija/Portugal i zna se kako bi prosli , ovako udju u LS i naprave odlican rez , tako da sam za to da ovako ostane , prosle godine Apoel izbaci Vislu pred kraj meca i udje u LS , znas sta je dalje bilo , Genka niko nije dobio kuci a znas kakva grupa bila , tako da Dinamo jedino sramoti uvek male klubove Odoh gledati kosarku nmg paralelno
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Мико, друже не знам да ли смо људи са сличним гледањима на спорт, али ја да сам навијач Партизана не бих се баш хвалио овогодишњим учешћем свог клуба у ЛЕ. Ајде има још тај меч са Рубином у Београду да се поправи утисак колико толико па нек ово што пишем буде под резервом или још боље да окарактеришемо као утисак на основи досадашњих резултата. Брате, ви у двомечу нисте победили један Нефчи за тај клуб нико са ових простора није чуо док Стаменковић није потписао тамо. Поред тога једину иоле добру партију сте пружили у Милану и ту сте изгубили, али били сте у добром делу меча испред ривала, ок у питању је Интер, пристојно сасвим. Тако ћемо окарактерисати и меч у Београду, нека буде. Сад Рубин у Русији вас је добио са пола гаса, људи су играли тачно колико им треба, али ни ту нико није очекивао бодове. Реална прича би била да се ви тренутно борите за наредну фазу па да се каже да је Партизан показао зубе и да се навијачи хвале преставама, овако са два бода и то из дуела саекипом из Азербејџана није неки успех. Сад би неко реко играли смо добро у Милану. Играли, па? Резултат? Само два бода.
      Доста ту треба да се промени да би ми назвали учешћем нашег клуба у Европи успешним. Као пример бих узео ону годину када је Партизан под Вермезом презимео у Европи, то је сезона за похавлу, ово данас....па ја искрено не бих рекао, не знам за вас, различити смо људи....

Comment

• Naravno da ne mogu biti zadovoljan jer nismo dobili mec ali kazem ti , nismo bas bili katastrofalni
        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Originally posted by Miko View Post
          Za Dinamo se slazem iako mislim da je u to neki drugi faktor ukljucen , pod Vahom su delovali odlicno u LE a tad je i Hajduk cak bio blizu prolaza u 1/16
          Za Partizan nisi u pravu , mi kad smo igrali LS nismo uzeli boda ali smo igrali skoro sa svima ravnopravno , od Sahtjora primimo gol na kraju iz slobodnjaka , sa Bragom dva minimalna poraza , s Arsenalom egal dok Jovanovic crveni nije dobio , u LE bili realno bolji od Intera u Milanu , ni u Beogradu nismo bili losi tako da ne moras samo bodove gledati , sto se formata tice ja sam itekako za 32 a da ostane LE kakva jeste , cemu vise mesanja i pravljenje gluposti i prosirivanje , neka ostane 32 , nema potrebe uvoditi toplu vodu i Mumi da se razumemo nisi u pravu , kazes NA SILU MALI KLUBOVI IGRAJU LS ? Ove sezone je kao i prosle tih 5 uslo malih , Dinamo jeste los , Kluz trenutno drugi u svojoj grupi kolo pre kraja , Seltik kolo pre kraja deli verovatno bod kod kuce protiv Spartaka za prolaz , Seltik koji tukao Barselonu , Anderleht isto u borbi za LE , BATE Borisov tukao Bajerna , da recimo pravilo za MALE KLUBOVE nije uvedeno ovi timovi ne bi najverovatnije usli u LS jer bi izvukli u zadnjem kolu kvala 4-te u Engleskoj,Spaniji,Nemackoj ili 3-ce u Italiji,Francuskoj ili gde vec Rusija/Portugal i zna se kako bi prosli , ovako udju u LS i naprave odlican rez , tako da sam za to da ovako ostane , prosle godine Apoel izbaci Vislu pred kraj meca i udje u LS , znas sta je dalje bilo , Genka niko nije dobio kuci a znas kakva grupa bila , tako da Dinamo jedino sramoti uvek male klubove Odoh gledati kosarku nmg paralelno
          Ovo dvoje nikad nije moglo niti ce ikad moci zajedno u recenicu.Celtic je klub za vise od pola timova koji igraju Ligu Prvaka.

Inace ovo sa 64 tima bi bila nevidjena glupost i ovako sto je napravio u pretkolu kako oni sa manjim koeficijentima igraju protiv isto slabijih,dok oni sa boljim igraju protiv boljih pa onda dobijemo da Dinamo obara negativne rekorde,da je dosta klubova samo prolaznik u grupi i da se npr.cetvrtoplasirani iz Engleske mora namuciti da bi usao u Ligu Prvaka,a prvak Hrvatske ili slicnih zemalja ima otvoren put do grupne faze.
          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

• И има назив такмичења треба да се промени! Лига ШАМПИОНА, којих шампиона кад их у такмичењу има мање од половине.
            Предлажен назив "Лига Коефицијената"

Comment

• http://www.mondo.rs/s268993/Sport/Fu...o_180_kmh.html
              Звериште!

Comment

• Ко је залудан може слободно да баци глас на тим године на официјалном сајту УЕФА
                http://en.toty.uefa.com/
                мој изгледа овако:

Важно: Ко има слабији нет или лошији комп не препоручујем јер ће у том случају остати без живаца. Ја солидно стојим на оба поља и морам вам рећи да не отвара странице баш најбрже.

Comment

• 09AE8CC2DE2243AE0E2FC3D23C0AB683.jpg

Od mene ovo. Delom po afinitetu, delom po zasluzi.

Comment

• Evo mog tima..

Kao sto se moze uociti, nema puno igraca Reala, nisam bio ostrascen.
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Kod mene taj deo sa Realom je specijalno NEostrascen...

edit: Sad mu se vidi slika...
                      Last edited by tantuz; 04-12-12, 01:08.

Comment

• Evo popravio sam..Nema ih puno iz Reala.
                        sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

• Али си ставио МЕсија, ен би баш много навијача Реала то урадило

Comment

• Ja hteo Ozila da stavim umesto Alonsa, ali bi to onda nekako vise bila formacija 4-0-6...

Comment

• FORZA ITALIA!
                              sigpic

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
                                Али си ставио МЕсија, ен би баш много навијача Реала то урадило
                                Nemam ja nista protiv Lea, postujem ga, samo eto, preferiram Ronalda kao igraca, iako je vecini da ne kazem velikoj vecini Messi najbolji na svetu(nekima i svih vremena)..Velicina je i on i nije mi on problem u Barsi, drugi su, da ih ne imenujem sada. A, Iniesta mi je mnogo mocan igrac, zato sam ga stavio bez dileme. Kontao sam se za Hazard-a, ali eto, mocan mi je igrac, pa sam ga stavio. Ozil je must, barem meni, obozavam da ga gledam i uzivam gledajuci ga, tako da nije mogao da izostane. Bane je nas i realno je pokidao prosle sezone, Iker i Ramos su tu zbog Reala realno, ponajvise.

Hummels mi je klasa, za Lahm-a ne trebam trositi reci.

Eto neko obrazlozenje ekipe.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X