Originally posted by tata Mumi
View Post
Za Partizan nisi u pravu , mi kad smo igrali LS nismo uzeli boda ali smo igrali skoro sa svima ravnopravno , od Sahtjora primimo gol na kraju iz slobodnjaka , sa Bragom dva minimalna poraza , s Arsenalom egal dok Jovanovic crveni nije dobio , u LE bili realno bolji od Intera u Milanu , ni u Beogradu nismo bili losi tako da ne moras samo bodove gledati , sto se formata tice ja sam itekako za 32 a da ostane LE kakva jeste , cemu vise mesanja i pravljenje gluposti i prosirivanje , neka ostane 32 , nema potrebe uvoditi toplu vodu i Mumi da se razumemo nisi u pravu , kazes NA SILU MALI KLUBOVI IGRAJU LS ? Ove sezone je kao i prosle tih 5 uslo malih , Dinamo jeste los , Kluz trenutno drugi u svojoj grupi kolo pre kraja , Seltik kolo pre kraja deli verovatno bod kod kuce protiv Spartaka za prolaz , Seltik koji tukao Barselonu , Anderleht isto u borbi za LE , BATE Borisov tukao Bajerna , da recimo pravilo za MALE KLUBOVE nije uvedeno ovi timovi ne bi najverovatnije usli u LS jer bi izvukli u zadnjem kolu kvala 4-te u Engleskoj,Spaniji,Nemackoj ili 3-ce u Italiji,Francuskoj ili gde vec Rusija/Portugal i zna se kako bi prosli , ovako udju u LS i naprave odlican rez , tako da sam za to da ovako ostane , prosle godine Apoel izbaci Vislu pred kraj meca i udje u LS , znas sta je dalje bilo , Genka niko nije dobio kuci a znas kakva grupa bila , tako da Dinamo jedino sramoti uvek male klubove

Comment