Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by chicharito14 View Post
    @AK47
    Brate ti si uporan pa mislis da ce Modric da igra u veznom redu sa Xabijem, al ne vidis da ti ljudi pola sata pricaju da je on klasicna 10ka i da ce zbog toga ispastati Ozil jer ce na krilo a Di Marija ispada. A ti zapeo da je bolji od njega De Rossi, Svajni i ostali defanzivnije orjentisani veznjaci.
    Bas ti hvala sto si mi preveo i prosvijetlio me,stvarno nisam primijetio
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Ma ne mrda Mesut sa mesta 10-ke u Realu, igrace Modric malo ofanzivnije od Xabi-a i Khedira-e, Di Maria ce na klupu i to je to...Bice pojacanje, jer nece Mesut biti toliko opterecen, ali zbog Modrica on sigurno nece menjati poziciju. 4-3-1-2 i to je to..Mou ce igrati ofanzivnije nego pre i sada ce biti manje opterecenje na pojedinim igracima..Bice vise rotacije u ekipi i bice Real bolesno jak. Nisam neki ljubitelj Modrica, skeptican sam kada je on u pitanju, ne vredi po meni 40 miliona, ali ajde, videcemo kako ce proci u Realu.
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
        Ne razumijemo se nikako,ja govorim o pritisku kad nemaju loptu,a ti o tome da su odlicni odbrambeni igraci,nije to to
        Aha, kapiram..;)

Pa dobro, pogledaj cist primer Ozila. Kakav je bio u Verderu i sada kod Moua u Realu.
        Ali poenta je da previse dajes na znacaju taj segment igre, koji iako bitan, nekada i nije kada pogledas ostale kvalitete koje igrac poseduje, kao Luka, pricas kao da ce se odbrana Reala raspasti ili oslabiti Lukinim dolaskom. Jedan od najkreativnijih igraca na svetu. On i Ozil kao Xavi i Inijesta mogu biti.
        sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
        -Jürgen Klopp

Comment

• Originally posted by Freshman91 View Post
          Aha, kapiram..;)

Pa dobro, pogledaj cist primer Ozila. Kakav je bio u Verderu i sada kod Moua u Realu.
          Ali poenta je da previse dajes na znacaju taj segment igre, koji iako bitan, nekada i nije kada pogledas ostale kvalitete koje igrac poseduje, kao Luka, pricas kao da ce se odbrana Reala raspasti ili oslabiti Lukinim dolaskom. Jedan od najkreativnijih igraca na svetu. On i Ozil kao Xavi i Inijesta mogu biti.
          Ja tebe razumijem sta hoces reci...Ozil je tek ove sezone poceo da pritisak pravi kada nema loptu,ali je razlika sto njega bas vrijedi trpiti jer je veci genije od Modrica i lakse ga je nauciti necemu jer ima 23 godine,a Modric ima 27 i neces ti lako covjeku u tim godinama objasniti kako se igra odbana.Ja ne vidim svrhu davati 45 miliona za njega i gurati boljeg kreativca kao sto je Ozil na krilo,ne vidim sta se dobija.Ako ce igrati umjesto Khedria-e na zadnjem veznom pored Doktora Alonso-a to i nekako,ali ako ce igrati zadnjeg veznog onda mora igrati odbranu,a u tom slucaju ce bolje doci ova moja rjesenja u vidu De Rossi-a,Scwensteiger-a i Martinez-a pogotovo...puno 45,previse,eto nadam se da smo se sada bolje razumjeli

#the return

Comment

• Ne bi u napadu Ozil bio na krilu, u napadu bi njih dvojica imali slobodu da naprave sta god hoce.

Comment

• Originally posted by LBJmvpFORlife View Post
              Ne bi u napadu Ozil bio na krilu, u napadu bi njih dvojica imali slobodu da naprave sta god hoce.
              Ne znam jesi li gledao Real u toj formaciji,ali cim je recimo igrao Kaka,Ozil isao desno na krilo

#the return

Comment

Ne znam jesi li gledao Real u toj formaciji,ali cim je recimo igrao Kaka,Ozil isao desno na krilo
                Mnogo je Kaka statican u odnosu na Luku da bi tako gledao.

Comment

Mnogo je Kaka statican u odnosu na Luku da bi tako gledao.
                  Nije to poenta,nego sistem igre to zahtijeva,kad jedan udje unutra drugi ide na krilo,a od Kaka-e na desnom krilu sam opasniji ja licno...+ Real nema ofanzivnog desnog beka,ustvari nemaju nikakvog,onda desnu stranu u tom slucaju ne bi ni imali

#the return

Comment

• Pa dobro ja postujem svacije misljenje, svako ima pravo na svoje, to je sloboda misljenja.

Tacno je da je Ozil mladji, i naravno da mladji ljudi lakse upijaju znanje oko sebe, i lakse uce, ali to ne mora sada da znaci da se Luka nece potruditi da obavi sve sto se od njega trazi, tj sve sto Mou od njega trazi. Za njega ce ovo biti novo, s obzirom da je on vise u svojoj karijeri proveo na poziciji centralnog veziste i deep lying playmaker-a, cak i defanzivni vezni, kada Juande Ramos umalo nije upropastio. Dolazi u drugaciji sistem, drugaciju ligu koja je fit za njega, dolazi kod najjaceg trenera ikada, i imace tu neku novu rolu. Ludost je pomisljati da ce on igrati umesto Alonsa, a da se Kedira izbaci iz sistema je nebulozno, jer se uvek mora imati kostolomac u vezi. Sasvim je logicno da ce biti pored Ozila, 4-2-3-1, e sad ko ce gde da bude na Mou je da odluci, ali kapiram da ce to biti konstantna rotacija obojice genijalaca, a Ronaldo ce biti gde je uvek i bio. Di Maria ce biti zrtva u ovom slucaju.
                    sigpic

“We have to change, from doubters, to believers, now.”
                    -Jürgen Klopp

Comment

Nije to poenta,nego sistem igre to zahtijeva,kad jedan udje unutra drugi ide na krilo,a od Kaka-e na desnom krilu sam opasniji ja licno...+ Real nema ofanzivnog desnog beka,ustvari nemaju nikakvog,onda desnu stranu u tom slucaju ne bi ni imali
                      Izvlaci se Benzema masu puta na krilo, a da bi imao desnu stranu prebacis CR-a na desnu i imas Marsela levo kao krilo u napadu a ovu dvojicu unutra koji kombinuju.

Comment

Izvlaci se Benzema masu puta na krilo, a da bi imao desnu stranu prebacis CR-a na desnu i imas Marsela levo kao krilo u napadu a ovu dvojicu unutra koji kombinuju.
                        Ne voli CR desno,onda ne moze da suta toliko,on tamo bjezi tek kada ne moze nista protivnickom beku,tek tada mijenja stranu...da Real ima upola ofanzivnog i kvalitetnog desnog beka kao sto je Marcelo,onda ne bi bilo problema,mogao bi i Ozil s njim desno,ovako s Arbeloa-om nece to ici...Benzema se masu puta izvlaci na krilo i to me ispizdi kad gledam tekmu

#the return

Comment

• AK brate, zato ce Mou da dovede Debuchy-a ili nekog drugog ofanzivnog beka, tako da nemas brige.
                          sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                            AK brate, zato ce Mou da dovede Debuchy-a ili nekog drugog ofanzivnog beka, tako da nemas brige.
                            Hajde nek sam danas nesto i fino procitao,odlican igrac i bio bi pravo pojacanje za Real,a ne kosta mnogo

#the return

Comment

Hajde nek sam danas nesto i fino procitao,odlican igrac i bio bi pravo pojacanje za Real,a ne kosta mnogo
                              Defanziva tanka. Nece to da trpi Mou, jedva guta i Marsela.

Comment

Defanziva tanka. Nece to da trpi Mou, jedva guta i Marsela.
                                Marcelo je najbolji lijevi bek na svijetu,pitaj Maldini-a ako ne vjerujes,popravio se u tom segmentu pravo,pa ja ga ne volim nesto,ali da se popravio stvarno jeste...dobar je Debuschy,bolji od Arbeloa-e za klasu

#the return

Comment

Working...
                                X