Announcement

Collapse
No announcement yet.

Opšta fudbalska diskusija

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @ajmooooo,koristi opciju EDIT,nemoj pisati uzastopne postove

Nije bio svjestka klasa jer je ipak igrao u Werder-u i nije jos bio potpuno afirmisan do Mundijala(slazem se s mumijem),tada je Low igrao na njega,on uzeo stvar u svoje ruke uz odlicne Khedira-u i Schweinsteiger-a igrao odlicno na svakoj utakmici(jeste i Muller bio dobar,nema sta).Da je malo vecu podrsku od njih dvojice imao u polufinalu ko zna sta bi bilo,jer su se Njemci osim njega malo sakrili na tom mecu,a sam protiv veznog reda Xabi,Iniesta,Xavi ne moze niko...
    Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by manda View Post
      Te utakmice nemacke po meni su bili totalni fudbal,novi nivo fudbala,uzivancija je bilo gledati.
      Jedan od boljih komentara koje sam ovdje procitao. Doduse za onoga ko se razumije u nogomet vrlo jednostavno zapazanje.

Ne bi rekao da je Barca ili Spanjolska iz najboljih dana losija. Dapace bolji su a cak su igrali i lijepse jer ipak je kombinatorika bolja od polukontri ali da je to ono sto je trebalo danasnjem nogometu to je jedna velika istina.
      Last edited by ajmooooooo!!!; 01-03-12, 16:57.

Comment

• Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
        Je je odlican je on. Bas je super gledao 10 sekundi kako Ibrahimovic stoji pored njega pa dodaje loptu za prvi gol. Prava klasa.
        Ne interesuje to mene...nije to njegov posao. Uzivanje je gledati njegov pas, kreativnost i viziju

@mumi i AK47
        Ozil ima visak tehnike brz igrac, fenomenalna kretnja na terenu, odlican zavrsan pas, odlicna realizacija. Asistencije kao na tacni...da igram sa njim i ja bih davao golove Po meni kompletan igrac na svojoj poziciji nema sta.
        sigpic

http://www.sportklub.info/nemanja-nikolic-u-rostovu

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post
          Ne interesuje to mene...nije to njegov posao. Uzivanje je gledati njegov pas, kreativnost i viziju

@mumi i AK47
          Ozil ima visak tehnike brz igrac, fenomenalna kretnja na terenu, odlican zavrsan pas, odlicna realizacija. Asistencije kao na tacni...da igram sa njim i ja bih davao golove Po meni kompletan igrac na svojoj poziciji nema sta.
          A sta je njegov posao? Da pusta protivnike da se dodaju. Naravno da je to njegov posao. Uostalom, on je igrac sa najvise presjecenih pasova u Premierligi. Doduse ovdje je trebao uci u Ibrahimovica da ovaj ne doda (ne da ga faulira, vec da mu zatvori kut)

Comment

• Ozil je igracina!Ne mogu prezalit sto se Junajted nije pomucio da ga dovede
            Fenomenalan igrac.Ja sam uvjeren da Njemci idu do finala na Euru

Comment

• Originally posted by ajmooooooo!!! View Post
              A sta je njegov posao? Da pusta protivnike da se dodaju. Naravno da je to njegov posao. Uostalom, on je igrac sa najvise presjecenih pasova u Premierligi. Doduse ovdje je trebao uci u Ibrahimovica da ovaj ne doda (ne da ga faulira, vec da mu zatvori kut)
              Nisam obavesten o tome da je igrac sa najvise presecenih lopti On za mene nije taj tip igraca...ima on u ekipi igrace koji to rade i kvare tudju igru...on je umetnik, njemu treba da se da lopta i uzivas u njegovom potezu. Gde ce on sa 173 cm i 65 kg celih, onakav kljakav da juri i igra anchor man-a
              sigpic

Comment

• Originally posted by Condition23 View Post

@mumi i AK47
                Sto se tice Modrica,nema toga kad se igra za reprezentaciju,svi ginu i igraju i sto ne treba,pogledaj Srnu,doktor(nekad su imali Niku Kovaca,takvog igraca vise nemaju,pitanje je kad ce imati)

Sto se tice Ozil-a potpis,nas par da sastavis s njim,opstali bi u PL

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                  Sto se tice Modrica,nema toga kad se igra za reprezentaciju,svi ginu i igraju i sto ne treba,pogledaj Srnu,doktor(nekad su imali Niku Kovaca,takvog igraca vise nemaju,pitanje je kad ce imati)

Sto se tice Ozil-a potpis,nas par da sastavis s njim,opstali bi u PL
                  Slazem se skroz i normalno, ne mislim bukvalno da Modrica ne zanima defanziva i da on to ne treba da radi. Ali bas da se aktivira nesto specijalno to ne Zamisli da Snajder juri pozadi a ima De Jonga i Van Bomela Ok ako se zadesi u blizini naravno treba da kida. Po mom misljenju gubis mnogo opcija u napadu ako takve igrace gusis tranzitom odbrana-napad

Mi stojimo sa strane i cekamo da Ozil kaze izvol'te
                  sigpic

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                    Imao je on i prije toga odlicnu sezonu u Werder-u,igrao odlicno,ali je ostatak ekipe bio los.Na Mundijalu je izdominirao,cijela koncepcija igre je ovisila o njemu,a on se majstorski nosio s tim.Od kako je dosao u Real igra fenomenalno i maksimalno rizicno sto najvise odusevljava ljude...
                    Moracu te prepraviti malo, tada je ekipa jos bila jaka, a ne kao danasnji raspad.U spicu su bili Almeida i Pizaro, drustvo u veznom su mu pravili Hunt, Marin i Frings(Borovski), s tim da je u nekim utakmicama Marin igrao i poluspica,da ne pominjem ko je sve cino defanzivni bedem tada.Ne znam koja im je ekipa po imenima pred pocetak sezone bila ravna sem bajerna naravno.Sezonu pre toga sa Dijegom su igrali finale LE i osvojili Kup.Tadasnja ekipa Verdera uopste nije bila losa, slazem se da je tada kao kreator bio glavna karika u timu i posle jesenje polusezone imao je najveci broj asistencija.Ma on u Verderu je igrao dobro i u prethodnoj sezoni, u utakmici sa Bajernom se pokazalo da ce Verder imati na koga da racuna kada ih bude napustio Dijego.Po meni velika je bila greska sto je potpisao trogodisnji ugovor, sa istim problemom se sada suocava Dortmund u slucaju Kagava.

Comment

• Istina je da Ozil igra predobro u Realu, gust je decka gledati. Ima tu pas igru na malom prostoru, ma ima sve.

Dobro kaze AK, kad se igra za reprezantaciju moras se boriti. I ponovit cu, njegov je posao da u toj situaciji blokira Ibrahimovicevo dodavanje jer ga je on cuvao. Tako bi ispalo da kad je bek otisao u napad i ne stigne se vratiti da pokrije krilo, krilo iz njegove ekipe treba pusiti ovoga da zabije gol jer to nie njegov posao. Nogomet je timska igra.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                        Moracu te prepraviti malo, tada je ekipa jos bila jaka, a ne kao danasnji raspad.U spicu su bili Almeida i Pizaro, drustvo u veznom su mu pravili Hunt, Marin i Frings(Borovski), s tim da je u nekim utakmicama Marin igrao i poluspica,da ne pominjem ko je sve cino defanzivni bedem tada.Ne znam koja im je ekipa po imenima pred pocetak sezone bila ravna sem bajerna naravno.Sezonu pre toga sa Dijegom su igrali finale LE i osvojili Kup.Tadasnja ekipa Verdera uopste nije bila losa, slazem se da je tada kao kreator bio glavna karika u timu i posle jesenje polusezone imao je najveci broj asistencija.Ma on u Verderu je igrao dobro i u prethodnoj sezoni, u utakmici sa Bajernom se pokazalo da ce Verder imati na koga da racuna kada ih bude napustio Dijego.Po meni velika je bila greska sto je potpisao trogodisnji ugovor, sa istim problemom se sada suocava Dortmund u slucaju Kagava.
                        Za mene je Almeida prosjek i to teski,pa Werder je jedva docekao da ga se rijesi za sicu.Pizzaro je igracina,hajde to i da usvojim,ali ne mogu da vjerujem da si mi Hunt-a spomenuo,pa Maricu jesi li ozbiljan ili me zajebavas,pa balvan je kreativniji i lucidniji od njega.Marin i u proslogodisnjem prosjecnom Werder-u je imao problema da igra u prvoj postavi.Frings i Borowski su odlicni igraci,ali nakon Bayern-a nikad vise nisu bili isti tako da Ozil i nije imao neku korist od njih,pogotovo Tim koji se nije mogao sastaviti,a odbrana Naldo i Merteschaker,prosjek Maricu moj dragi

#the return

Comment

• Mnogi zaboravljaju da je Mirko igrao u Romi na krilu dosta vremena zbog toga sto je Princ igrao kao najistureniji i igrali su pod Spaletijem bez klasicnog spica izuzetno lep fudbal za gledanje. Mirko kad god je igrao spica uglavnom je davao gol ali Princ igra gde on zeli, njemu se igra podredjuje i to je normalno, legenda nevidjena, koliko je uvek vukao taj tim. A i Roma nije imala neke druge prave bocne igrace pa je Spaleti znao tu da ga stavi i kad je Princ bio povredjen a ovaj je bez Totija vukao tim, resavao sve najvece meceve golovima i asistencijama. Evo prosle sezone igrao lose i gde je Roma zavrsila a sa njim u formi se borili vise puta za titulu do poslednjeg kola. Kad se na kraju karijera obojice podvuce crta, Dzeko ce biti veci igrac ali Mirko u top formi meni uvek ispred, jer moze da pobedi sam sto ovaj nikad nece moci, on je gol igrac i dosta zavisi od drugih.

Ozil je genije, jedino sto jace utakmice u Realu, prvenstveno Klasike, mora bolje da igra i da pravi razliku. U reprezentaciji pravi lider, bez obzira sto su to Nemci mislim da bez njega oni tesko mogu da ciljaju na samu zavrsnicu nekog takmicenja. Mada su oni stvarno cudo, zaista nesto specijalno u fudbalu i jedini sa kojima bas nikad nista nije gotovo.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by S-Nash View Post
                            Mnogi zaboravljaju da je Mirko igrao u Romi na krilu dosta vremena zbog toga sto je Princ igrao kao najistureniji i igrali su pod Spaletijem bez klasicnog spica izuzetno lep fudbal za gledanje. Mirko kad god je igrao spica uglavnom je davao gol ali Princ igra gde on zeli, njemu se igra podredjuje i to je normalno, legenda nevidjena, koliko je uvek vukao taj tim. A i Roma nije imala neke druge prave bocne igrace pa je Spaleti znao tu da ga stavi i kad je Princ bio povredjen a ovaj je bez Totija vukao tim, resavao sve najvece meceve golovima i asistencijama. Evo prosle sezone igrao lose i gde je Roma zavrsila a sa njim u formi se borili vise puta za titulu do poslednjeg kola. Kad se na kraju karijera obojice podvuce crta, Dzeko ce biti veci igrac ali Mirko u top formi meni uvek ispred, jer moze da pobedi sam sto ovaj nikad nece moci, on je gol igrac i dosta zavisi od drugih.

Ozil je genije, jedino sto jace utakmice u Realu, prvenstveno Klasike, mora bolje da igra i da pravi razliku. U reprezentaciji pravi lider, bez obzira sto su to Nemci mislim da bez njega oni tesko mogu da ciljaju na samu zavrsnicu nekog takmicenja. Mada su oni stvarno cudo, zaista nesto specijalno u fudbalu i jedini sa kojima bas nikad nista nije gotovo.
                            Sve je do mentaliteta! Takav im je i narod. Predan, posvecen cilju i istrajan.
                            Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Ti si rekao da je ostatka tima bio los.;)
                              Hunt je znao da zablista, svi oni jesu bili prosek, ali daleko od toga da su losi.Navijaci su bili ogorceni sto su ga za toliku sicu dali, prodali su ga zato sto su videli da je sezona propala i zeleli su da gurnu napred Arnautovica posto su za njega pukli puno para prethodno leto.Almeida je u prosloj sezoni dao devet golova i bio je jedina svetla tacka pre nego sto je bio prodat.On je samo zrtva bio tada.Ja ne sporim da su svi oni prosek, Marin je odigrao odlicno u prvoj sezoni zato sto se od njega nije trazilo da tada bude lider, odlicno se dopunjavao sa Ozilom, posle kada se od njega i Hunta ocekivalo da naprave nesto, plasman na kraju sezone je opste poznat i prvi put posle duzeg niza godina nisu obezbedili ni plasman u LE..Dok su Naldo i Mertezaker igrali zajedno, odbrana nije imala toliko puno rupa, kada se povredio Naldo tada je Verder primio i previse golova.U sezoni kada je Verder celu sezonu igrao bez Nalda primili su 61 gol, sa njim u prethodnoj sezoni samo 40.

Poenta mog posta je da kazem da je imao dobre saigrace oko sebe, koji su ga cinili boljim i njima svakako pripada zasluga sto je tu Ozil gde jeste, a ne da je bio jedina svetla tacka u timu kao sto je ove sezone Pizaro.
                              Ipak bili su tada jedna od jacih ekipa u Nemackoj i to je za Ozila bila dovoljno odskocna daska da predje u jaki klub.
                              Last edited by Ricma; 01-03-12, 17:59.

Comment

• Originally posted by Maric91 View Post
                                Ti si rekao da je ostatka tima bio los.;)
                                Hunt je znao da zablista, svi oni jesu bili prosek, ali daleko od toga da su losi.Navijaci su bili ogorceni sto su ga za toliku sicu dali, prodali su ga zato sto su videli da je sezona propala i zeleli su da gurnu napred Arnautovica posto su za njega pukli puno para.On je samo zrtva bio tada.Ja ne sporim da su svi oni prosek, Marin je odigrao odlicno u prvoj sezoni zato sto se od njega nije trazilo da tada bude lider, odlicno se dopunjavao sa Ozilom, posle kada se od njega i Hunta ocekivalo da naprave nesto, plasman na kraju sezone je opste poznat i prvi put posle duzeg niza godina nisu obezbedili ni plasman u LE.Almeida je u prosloj sezoni dao devet golova i bio je jedina svetla tacka pre nego sto je bio prodat.Dok su Naldo i Mertezaker igrali zajedno, odbrana nije imala toliko puno rupa, kada se povredio Naldo tada je Verder primio i previse golova.U sezoni kada je Verder celu sezonu igrao bez Nalda primili su 61 gol, sa njim u prethodnoj sezoni samo 40.
                                Ipak bili su tada jedna od jacih ekipa u Nemackoj i to je za Ozila bila dovoljno odskocna daska da predje u jaki klub.
                                Pa za mene i jeste bio los,ne znam sta da ti kazem.Eto sam si naveo kakav je bio Marin s Ozil-om i bez njega,nije isti,mi smo sad konstatovali da bi i nas par covjek razigrao.Ma meni je Almeida bezveze igrac,covjek ne zna desnom nista,ali bas nista,nesto kao Johnson iz CIty-a,a cesto ga je trener drzao i na klupi,igrao je Rosenberg,koji je jos gori od njega.Hunt-a necu ni komentarisati,vec sam sve rekao.Ozil da nije igrao na Mundijalu ne znam sta bi bilo,zasto niko nije potpisao ugovor s njim prije toga(a mogli su ga dobiti za manje od 10 milki),nego su krenuli za njim nakon Mundijala.Iz Werder-a je izaslo masu dobrih igraca,ali je Ozil ipak na ime Mundijala otisao u Real,ne toliko zbog igara u Werder-u...

#the return

Comment

Working...
                                X