Originally posted by LBJmvpFORlife
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opšta fudbalska diskusija
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostKakav suvi list Ronalda majko mila, kojom silinom treba dotaci loptu i stici da vratis stopalo cim dodje u kontakt sa njom to je neverovatno.sigpic
Comment
-
Originally posted by Reise View PostSvi ti sutevi dolaze od jacine trbusnih misica, nema sanse da se vata ona lopta kad je onako ubije, ne bi me cudilo i da pukne od jacine udarca.
Znam ja odakle dolaze ali znas koliko je tesko da iste sekunde posle kontakta sa loptom vratis stopalo. Tako ona pada, ako nastavis pokret nogom i klasican sut izvedes onda ne pada.
Comment
-
Originally posted by LBJmvpFORlife View PostZnam ja odakle dolaze ali znas koliko je tesko da iste sekunde posle kontakta sa loptom vratis stopalo. Tako ona pada, ako nastavis pokret nogom i klasican sut izvedes onda ne pada.sigpic
Comment
-
Najbolji strijelci u Europi
Top 5:
1. Ronaldo, Real Madrid (Spanija 2) 27-54
2. Cekulajevs, Trans (Estonija 1) 46-46
3. Messi, Barcelona (Spanija 2) 23-46
4. Robin van Persie, Arsenal (Engleska 2) 22-44
5. B. Yilmaz, Trabzonspor (Turska 1,5) 27-40.5
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostJa sam dva tri puta uspeo da izvedem slican sut na fudbalici sa drustvom na rukometne golove... Bukvalno dam sebi jak for, da mi lopta bezi i onda raspalim po njoj punom ali da loptu zahvatim vrhom patike sa kao sto ste rekli 2-3 prsta. Prosto neverovatno kako lopta pocne da propada!
Comment
-
Pa nije tako tesko, samo mora da se sve lepo poklopi inace ode lopta u korner/aut... Cak sta vise, jednom je imala jos cudniju putanju. Propadala je i pritom jos je promenila pravac u stranu!
Ali nema sta, Ronaldo je definitivno usavrsio tu tehniku. Fantastican gol ovog vikenda!
Sad se setih onog gola iz slobodnog udarca protiv Valensije u prijateljskoj utakmici...kakav je to gol bio! Ili jos bolji je onaj u LS protiv Porta sa nekih 30-35m!
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostPa nije tako tesko, samo mora da se sve lepo poklopi inace ode lopta u korner/aut... Cak sta vise, jednom je imala jos cudniju putanju. Propadala je i pritom jos je promenila pravac u stranu!
Ali nema sta, Ronaldo je definitivno usavrsio tu tehniku. Fantastican gol ovog vikenda!
Sad se setih onog gola iz slobodnog udarca protiv Valensije u prijateljskoj utakmici...kakav je to gol bio! Ili jos bolji je onaj u LS protiv Porta sa nekih 30-35m!neka necu ja da isprobavam siguran sam sa unutrasnjim delom stopala i to mi je dosta
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostRonaldo je inace dao 120 golova iz 122 utakmice,uz 40 asistencija,a onaj sut koji je juce on dao sam jos vidio u finalu Kup Uefa kada su igrali Dortmund i Feynoord,mislim da je Koller bio strijelac
Ronaldo inace stalno pokusava ono da radi kada ima priliku,putanja lopte je nepravilna i golman ondje ne moze nista,rizik pri sutu je veliki jer lopta jako cesto ode daleko u tribine...
Comment
Comment