Originally posted by 弱肉強食
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prenosi na SK
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by 弱肉強食 View PostSK ne koristi sav reklamni potencijal koji pruža NFL. Dok su na američkim kanalima na svakoj pauzi reklame, kod SK se ostaje na terenu i onda daju neku priču komentatori. Super je za gledaoce ali SK bi trebao to da iskoristi jer to je sasvim normalno.
O ovoj temi smo vec jednom ja mislim pricali ovde, prosto je logicno da ljudi preferiraju americke prenose sa njihovim komentatorima nego nasim jer od nasih nema sta novo da saznas. Normalno je da cu uzeti da slusam Romo-a, Aikmana-a itd. kad prenose jer to su ljudi koji su igrali plus su sa njima komentatori koji su ceo zivot u tome. Nasi koliko god da se trude nece moci da dostignu ni priblizan nivo ali ako nista bar neka budu dobro pripremljeni sto se nekih osnovnih stvari, da ne prave glupe greske a bude ih.
Ja recimo gledam nedeljom Red Zone dok mi na TVu idu SK prenosi na mute, pratim malo tamo malo ovamo ali uglavnom vise RZ. TNF i SNF isto americke, jedino MNF gledam na SK jer mi se ne svidja ESPNov prenos nikako, prosle godine je Witten bio ocajan a ove Booger smarac, plus cesto imaju neke debilne i bespotrebne segmente.
Comment
-
NFl je od svih američkih sportova najjednostavniji za praćenje iz par razloga: 1. sezona najkraća; 2. mečevi tri dana u nedelji (od toga u dva dana se igra samo po jedan meč); 3. daleko pogodniji termini za evropske "potrošače"; 4. 95% aktivnosti se odigrava nedeljom.
Mene, na primer, NBA ili NHL ne interesuju ni za suvu šljivu, jer jednostavno nemam vremena za toliko sadržaja, toliko često. Sve suprotno od NFL.sigpic
Comment
-
Od svih ljudi koje poznajem sto na poslu, fakultetu i uopste samo je jedan pratio ikad Nfl jer eto igrao je neki Brejdi finale pa da se isprati...dok su Nba gledali makar njih 70%( od ovih sto prate sport) pa makar tu finalnu seriju...
ne moze se porediti kod nas gledanost ta dva sporta, bez obzira na termine i trajanje sezone
Comment
-
Originally posted by seskfabregas View PostOd svih ljudi koje poznajem sto na poslu, fakultetu i uopste samo je jedan pratio ikad Nfl jer eto igrao je neki Brejdi finale pa da se isprati...dok su Nba gledali makar njih 70%( od ovih sto prate sport) pa makar tu finalnu seriju...
ne moze se porediti kod nas gledanost ta dva sporta, bez obzira na termine i trajanje sezone
Ono sto je i bitno je to sto je Vladan rekao, baza je mala ali verna. Sezona je kratka i zato se upija svaki momenat, ja recimo kad bi rangirao omiljene sportove uvek bi bilo 1.basket 2.fudbal 3.NFL(AF) ali proporcionalno ne postoji sport, odnosno liga, u kojoj pogledam vise meceva od NFLa. Dok traje sezona ostalo sve svodim na minimum a samo NFL gledam.
Comment
-
Pa gde su sada prenosi? Nisu mecevi od 16h i opet nema meceva, ugasili se dabogda.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by seskfabregas View PostOd svih ljudi koje poznajem sto na poslu, fakultetu i uopste samo je jedan pratio ikad Nfl jer eto igrao je neki Brejdi finale pa da se isprati...dok su Nba gledali makar njih 70%( od ovih sto prate sport) pa makar tu finalnu seriju...
Muški sport i komercijalni sport. Lepo je Colin objasnio razliku. Mahomes nema sada luksuz da se oporavlja i zajebava pored aut linije, mora da igra povredjen.
To je jedan ratnički sport sa nekim konzervativnim vrednostima američkim.
Trudim se da ne budem pristrasan jer možda podsvesno guram tu NFL priču jer ne gleda mnogo ljudi, pa kao da se razlikujemo. Ali zaista nije tako. Meni ništa ne može da drži pažnju kao NFL.
I hajde, kažemo, meni je leglo, to sam ja. Ali ko zna koliko ima ljudi kojima bi leglo a nisu dali šansu NFL-u. Svi znaju šta je NBA. Sami biraju gledaju li ili ne.
Kada ih pitaš za NFL, kažu smara, uvek reklame. Evo neka posvedoče momci koji prate i ostale sportove ima li šta neizvesnije od neizvesne NFL utakmice(može primer Arizona GB playoff pre par godina), ja čisto sumnjam.
Ovo bi u nekom političkom terminu bilo predstavljeno kao nejednakost šansi. Daj da svi upoznaju NFL pravila, oduvali bi NBA na ovim prostorima l a g a n o.
Comment
-
Niko nece ni da se potrudi da pise o NFL pravilima od novinara,samo su bacili onako na TV i gledajte,pa sta da gledam kad nemam pojma ni sta je cilj tog sporta,isto tako i bejzbol,ima i NHL ali dzabe kad ne znam pravila,a onaj pak ni ne vidim. Mozda se podrazumeva da smo Amerikanci i da moramo da budemo upuceni u njihove sportove.
Comment
-
Postoje verovatno pravila i za bocanje na google ali me ne interesuju,novinari i komentatori moraju gledaocima da priblize te nove sportove koji ovde nisu popularni,da nas zainteresuju. Ovako samo prebacim program kad naletim na te sportove,pre bih gledao umetnicko klizanje u zenskoj konkurenciji
Comment
Comment