Nova Sport (SBB) startuje 1.oktobra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Prenosi na SK
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zna li se da li je tačno da će uzeti sve od SK-a? I šta će onda biti uopšte sa SK? Ako im uzmu ono što sam ja čitao ovde onda mogu lagano da se ugase.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
U pitanju je nadgornjavanje između CNN-a u čijem su vlasništvu N1, SK, Nova i budući kanal Nova S, s jedne strane i Telekoma, odnosno države, koji ima Arene i RTS, a uplivom stranačkog novca i Prvu, O2 koji su vlasništvo Kopernikusa čiji je vlasnik Srđan Milovanović, čiji je brat Zvezdan Milovanović, visoki funkcioner SNS-a.
U pozadini svega je borba za medijski primat u Srbiji a to se dešava preko leđa samih korisnika.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostZna li se da li je tačno da će uzeti sve od SK-a? I šta će onda biti uopšte sa SK? Ako im uzmu ono što sam ja čitao ovde onda mogu lagano da se ugase.
E ako nemas to je vec zez. Svi koji i dalje imaju SK, a kupio ih Telekom/mts/Supernova imace jos najduze godinu dana dok im ne istekne ugovor. E zato su otvorili ovaj kanal da konkurencija ne bi mogla da gleda najvece meceve. Jbgsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostZna li se da li je tačno da će uzeti sve od SK-a? I šta će onda biti uopšte sa SK? Ako im uzmu ono što sam ja čitao ovde onda mogu lagano da se ugase.Titule i pobede ne znače mnogo, jer je to do razine bolida koje imate u karijeri Sergio Perez
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostAko imas SBB, onda ti ovo dodje kao 11-ti kanal.
E ako nemas to je vec zez. Svi koji i dalje imaju SK, a kupio ih Telekom/mts/Supernova imace jos najduze godinu dana dok im ne istekne ugovor. E zato su otvorili ovaj kanal da konkurencija ne bi mogla da gleda najvece meceve. Jbg
Hornish, neko je napisao da idu i PL i La Liga i NFL i još mnogo toga.
Sent from my Xiaomi Redmi 7A Using Ez Forum for AndroidKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by NemanjaMikser View PostE jbg, nemam sbb, imam kopernikus tj supernova ili kako god da se sada zovu. Baš glupost.
Hornish, neko je napisao da idu i PL i La Liga i NFL i još mnogo toga.
Sent from my Xiaomi Redmi 7A Using Ez Forum for Androidsigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by z0La View PostMožda nas iznenade pa na ovom novom kanalu Nova Sport bude utakmica u 16h subotom?
Inače, ima li neki info kad kreće taj kanal sa radom?sigpic
Comment
-
Isti paket su imali kao i vecina u Evropi. Francuzi jedini imali-imaju najjaci i ovi sada.sigpic
Comment
-
Deluje. Emitovaće ekskluzivne utakmice, konferencije za medije, intervjue sa igračima, razne bitne informacije o NBA ligi i kažu DO 7 nedeljnih mečeva. A da li će biti baš 7 ili možda jedna
U svakom slučaju, SK je NBA bio neisplativ i to je to.sigpic
Comment
Comment