Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA regular season 19/20 (vesti, diskusije...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by LosmiSK View Post
    Rivers je idiot. Ovaj mali Zubac ga nije lose cuvao, jeste i njega punio, ali ne ovako lako kao ove u 4/4. Doduse, problem je u tome sto takve sutve ne mozes da branis. Ni trojke MJP, jednostavno mora napad da ti bude dobar da bi izdrzao napad Denvera kad ih ide, nema tu neke narocite odbrane..ubacili su im 90% iz suta izvan reketa u cetvrtoj, ali su uzimali mnogo bolje suteve od Klipersa.

Rivers je budala sto ne drzi malo kasnije Zubca na Jokicu, a on ga cuva samo na pocetku prakticki. Takodje ne napadaju dovoljno koliko bi trebalo te bi trebao Haris da igra od pocetka i da ga napada konstantno, ali Rivers je jedan sablon trenera i ako krene ka zlu nema tu nicega da ustopuje propast tima, plan dva kod njega ne postoji.

Osetio je Dok sta mu sledi, ali nije znao nista da izmisli to da spreci. Mucenje Jokica kroz odbranu mora da krene od pocetka meca.

Ipak mislim da je game changer Marej, koji kad dobije vatru u dupetu ne mozes mu nista. Beverli u ovoj seriji nije uopste upotrebljev posto je u napadu bezopasan...

Bice pakleno, ali bas pakleno u utorak i videcemo sta ce biti i dalje su izraziti favoriti Klipersi, bilo bi epski da opet imaju 20razlike i da prokockaju...Mislim da bi onda Dok mogao na pecanje na Savu kod Umke...
    Koga Haris da napada? jokica?

Comment

• Harrel..greska...

Mmmmajstore,kad izgubis dva puta u tri dana na isti nacin posle vodjstva od 20 razlike u trcoj cetvrtini pa to ne da je idiot, nego ne znam sta.....
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• U košarci ko ima više skilla i taktičkog znanja pobeđuje.
        “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
          U košarci ko ima više skilla i taktičkog znanja pobeđuje.
          Ko bi rekao
          3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
          6× Montenegrin League champion (2007–2012)
          3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
          2× German League champion (2018, 2019)
          6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
          4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
          2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
            Harrel..greska...

Mmmmajstore,kad izgubis dva puta u tri dana na isti nacin posle vodjstva od 20 razlike u trcoj cetvrtini pa to ne da je idiot, nego ne znam sta.....

Comment

• Originally posted by Cassius Clay View Post
              Nije to istina uopšte. Ne može Giannis da igra bez šutera. On jeste bio MVP ali nije samodovoljan igrač kao Luka.

Oni su protiv Grčke igrali rukometnu odbranu unutar reketa, a ovaj šta god izbaci za 3, Kalates, Papanikolau ciglaju.

Ajde da vidim kako će Luku braniti koji bi im se svima isprskao po facama.

Bogdana ne mrzim, daleko bilo, mrzim hajp oko reprezentacije, grobarski savez i zlobu naroda da napenali Jokića, SMS-a ili nekog sportistu.

Mislim da se to graniči sa kolektivnom dijagnozom do koje mere pojedinci idu. Uspeh reprezentacije ne menja ništa. Pošto za reprezentacije navijaju ludaci u ovoj državi, ja ću navijati protiv Srbije svuda sem u vaterpolu i ženskoj/muškoj odbojci.

Ne mogu da verujem da neko mrzi Jokića zbog reprezentacije.

Djordjević je cjepanica od trenera, bele veze nema. Reprezentaciju je izvlačio na duh i autoritet, ovako za klub totalna neznalica.
              Covek ima samo jednu dobru tekmu u repki i to protiv Kostarike. Njegov uticaj na igru je minimalan i ni ne trudi se uopste da opravda svoj status, ima sansu da se kroz 3 nedelje iskupi. U tom slucaju bi sva njegova lutanja u poslednje dve godine pala u vodu. Za sada je apsolutno zasluzio svaki hejt, jer treba da bude jedan od nosilaca i sigurnih startera. Barem da je ovo drugo, a nije ni to.

Comment

• Originally posted by Ricma View Post
                Covek ima samo jednu dobru tekmu u repki i to protiv Kostarike. Njegov uticaj na igru je minimalan i ni ne trudi se uopste da opravda svoj status, ima sansu da se kroz 3 nedelje iskupi. U tom slucaju bi sva njegova lutanja u poslednje dve godine pala u vodu. Za sada je apsolutno zasluzio svaki hejt, jer treba da bude jedan od nosilaca i sigurnih startera. Barem da je ovo drugo, a nije ni to.
                O kome to pričaš?
                Jokic?

Aha SMS, nisam video bold.
                Last edited by Indigo; 15-09-20, 08:04.
                There's something wrong with me chemically
                Something wrong with me inherently
                The wrong mix in the wrong genes
                I reached the wrong ends by the wrong means
                It was the wrong plan
                In the wrong hands
                With the wrong theory for the wrong man
                The wrong lies, on the wrong vibes
                The wrong questions with the wrong replies

Comment

• E al ovo je najjače prijavljuje ga za "šugava Srbija" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                  Gde to piše da je ljubav prema Srbiji u obavezna, ovo je sportski forum, ne nacionalistički.
                  “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Moram leći u 8 da bih u 3 i 15 ustao.

Comment

• Ja cu u 2, moram da ispratim drugo poluvreme Bostona i Majamija.

Comment

• Samo ću ovo staviti ovde [emoji41]

Comment

• Losmi nam se nesto pricutao? Dobar mu ovaj avatar ali moracemo mijenjat[emoji23][emoji23][emoji23]
                          Hated, adored never ignored

MUFC

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                            E al ovo je najjače prijavljuje ga za "šugava Srbija" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
                            Gde to piše da je ljubav prema Srbiji u obavezna, ovo je sportski forum, ne nacionalistički.
                            Mislim da si ti najmerodavniji da tumacis pravila posto si rekorder.

Comment

• Originally posted by Cassius Clay View Post
                              Pošto za reprezentacije navijaju ludaci u ovoj državi, ja ću navijati protiv Srbije .
                              Evo ja navijam za reprezentaciju...znaci ti hoces da kazes da sam ja ludak? U stvari vec si rekao....i to za zavidan broj ljudi.

Comment

• Originally posted by mmajstor View Post
                                Mislim da si ti najmerodavniji da tumacis pravila posto si rekorder.
                                Nema šta da se tumači, u pitanju je obična nebuloza.

Comment

Working...
                                X