Originally posted by LosmiSK
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA regular season 19/20 (vesti, diskusije...)
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Harrel..greska...
Mmmmajstore,kad izgubis dva puta u tri dana na isti nacin posle vodjstva od 20 razlike u trcoj cetvrtini pa to ne da je idiot, nego ne znam sta.....3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostU košarci ko ima više skilla i taktičkog znanja pobeđuje.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Cassius Clay View PostNije to istina uopšte. Ne može Giannis da igra bez šutera. On jeste bio MVP ali nije samodovoljan igrač kao Luka.
Oni su protiv Grčke igrali rukometnu odbranu unutar reketa, a ovaj šta god izbaci za 3, Kalates, Papanikolau ciglaju.
Ajde da vidim kako će Luku braniti koji bi im se svima isprskao po facama.
Bogdana ne mrzim, daleko bilo, mrzim hajp oko reprezentacije, grobarski savez i zlobu naroda da napenali Jokića, SMS-a ili nekog sportistu.
Mislim da se to graniči sa kolektivnom dijagnozom do koje mere pojedinci idu. Uspeh reprezentacije ne menja ništa. Pošto za reprezentacije navijaju ludaci u ovoj državi, ja ću navijati protiv Srbije svuda sem u vaterpolu i ženskoj/muškoj odbojci.
Ne mogu da verujem da neko mrzi Jokića zbog reprezentacije.
Djordjević je cjepanica od trenera, bele veze nema. Reprezentaciju je izvlačio na duh i autoritet, ovako za klub totalna neznalica.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostCovek ima samo jednu dobru tekmu u repki i to protiv Kostarike. Njegov uticaj na igru je minimalan i ni ne trudi se uopste da opravda svoj status, ima sansu da se kroz 3 nedelje iskupi. U tom slucaju bi sva njegova lutanja u poslednje dve godine pala u vodu. Za sada je apsolutno zasluzio svaki hejt, jer treba da bude jedan od nosilaca i sigurnih startera. Barem da je ovo drugo, a nije ni to.
Jokic?
Aha SMS, nisam video bold.Last edited by Indigo; 15-09-20, 08:04.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
E al ovo je najjače prijavljuje ga za "šugava Srbija" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Gde to piše da je ljubav prema Srbiji u obavezna, ovo je sportski forum, ne nacionalistički.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostE al ovo je najjače prijavljuje ga za "šugava Srbija" [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Gde to piše da je ljubav prema Srbiji u obavezna, ovo je sportski forum, ne nacionalistički.
Comment
-
-
Comment