Announcement

Collapse
No announcement yet.

NBA regular season 19/20 (vesti, diskusije...)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nije li istina ili ćemo zauvek da se priklanjamo medijskom narativu? Na oko je Jokić najbolji evropski igrač uz Dončića, Giannis može da im nosi kofere. To je tako.

A Malone-u svaka čast, ono protiv Utah na početku nije ličilo ni na šta i zato sam ga kritikovao jer ovaj tim ima baš ovaj potencijal. Pa je sramota da gubi od Utah po 40 razlike i prima 130 poena.

Sent from my iPhone using... using my brain cells

Comment

• E moj Kevine Durentu sta uradi sa onom povredom...raspadu jedan...
      3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
      6× Montenegrin League champion (2007–2012)
      3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
      2× German League champion (2018, 2019)
      6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
      4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
      2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Nemoj Losmi ima da crknes sto je tim gde je Srbin najbolji igrac ovako dobar. Idi lezi spavaj, sutra je novi dan

Comment

• https://twitter.com/RealSkipBayless/...759788544?s=19

Ti ne kontas mene...Skip i ja delimo istu nocnu moru

Comment

• Comment

• Dobro jutro, dobri ljudi! Svanuo je divan dan, idemo do prstena! Go Nuggets! [emoji869][emoji869][emoji869]
              “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Majk Meloun je najbolji trener u NBA.

Napred Denver, idemo do finala!!

EB9SYebWkAEQi6c.jpg
                Last edited by LosmiSK; 16-09-20, 07:02.

Comment

• Sve se otvorilo Lebronu, mora do 4.prstena.
                  Originally posted by Casiraghi
                  Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                  Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                  Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Ma kakvi. Luzer bio, luzer ostao.
                    “La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"

Comment

• Aj sto su brutalno isprskali LAC, nego su jos brutalnije Losmija
                      Dayman (a-a-ah...)
                      Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                      Champion of the sun (a-a-ah...)
                      You're a master of karate and friendship
                      For everyone

Comment

• Originally posted by Cassius Clay View Post
                        Nije li istina ili ćemo zauvek da se priklanjamo medijskom narativu? Na oko je Jokić najbolji evropski igrač uz Dončića, Giannis može da im nosi kofere. To je tako.

A Malone-u svaka čast, ono protiv Utah na početku nije ličilo ni na šta i zato sam ga kritikovao jer ovaj tim ima baš ovaj potencijal. Pa je sramota da gubi od Utah po 40 razlike i prima 130 poena.

Kakav medijski narativ?

Janisu generalno fali neki igrac poput Mareja, a ne choker u vidu Bledsa. Zapravo bilo koji suter koji je pouzdan i na koga mozes da racunas kada se odbrana skoncentrise na Janisa. Nema u toj ekipi ko da iskoci kada zaustavis Janisa. Istina takvi igraci zbog toga sto se oslanjaju na fizikalije ne traju dugo, dok Jokaru sa ovim stilom igre mogu da zamisilim ovako i u 35oj godini. Kad se sve sabere mozda i bude ispred Janisa.

Samo se zanemaruje da Janis igra i vrhunsku odbranu. Ono sto Janis radi u poslednje cetiri godine je za veliko postovanje. Luka ce da ga nadmasi.

Comment

• Originally posted by dekkard View Post
                          Ma kakvi. Luzer bio, luzer ostao.
                          Čuj luzer, pokoriće i taj čuveni zapad. Gde god da ode osvaja titule, tako će biti i sa Lal.
                          Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                          Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                          Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Luka je već sad bolji igrač i Jokić, po mom mišljenju. Vode svoje timove. Ovaj je Embiid bez povreda. Odbrana, fizikalije, ali to je to.

Murray nije all-star igrač, još, koliko znam Giannis ima jednog

Comment

• Mislim da Baski ne bi imali nista protiv da trejduju all star Midltona za Mareja koji jos nije all star

Comment

• To je do superstara kakav si igrač. Nije isto imati centra koga niko ne može da čuva i koji kažnjava i 1 na 1 i udvajanje, i jednodimenzionalnog igrača kao Giannisa. Ja Giannisa volim, nemojte pogrešno da me razumete. Ali u današnjoj košarci od 1-5 ne sme superstar da ima bilo kakvo ofanzivno ograničenje.

Ne možeš air ball sa bacanja da ispališ u PO. Nije da ga udvoje pa ima pregled igre kao Jokić a nije ni da može iz popa da kažnjava.

Tako da bi Murray koji je nekonstantan tu bio uklopljen u sivilo. Murray nikad ne znaš da li ide do 40 ili će ubaciti 15.

Stvarno nisam pristrasan, meni je stvarno Jokić bolji igrač.

Bolji mi je Luka igrač. Bolji igrač mi je Steph, Durant, LBJ, Kawhi, AD.

Da li bi Giannis sa ovim Denverom izbacio Clipperse? Bi moj kurac. Prvo ne bi bilo ovakve timske hemije, ceo tim bi bio jednoipodimenzionalan oko Murray i Giannisa.

Durant može da natrpa 3-4 trojke za redom a Giannis može sa Hardenom svake godine da se takmiči ko je gazda regular seasona

Comment

Working...
                                X