Uh...dobar mec. Na kraju malo srece, malo mozda i kvaliteta. Grijesili smo u nekim stvarima. Bajic odlicno spremio mec. Igokea takticki vrlo dobra, dosta i fizicki jaka, pa cak i raznovrsna. Bas simpaticna ekipa. Pizdio sam malo tokom cijelog meca jer sam mislio da ako bude mec na jednu loptu da nemamo sanse. Na kraju , nnnema sto, momci su izvukli ovo herojski i svaka im cast.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Nisam gledao drugo poluvreme sinoćne utakmice, u prvom je bila konstantna klackalica i to bez nekog učinka Ivanovića. Kako je on odigrao u drugom poluvremenu?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Jos daleko da se bilo sta prognozira, Zvezda ima 2, Buducnost i COL 3, a Mornar i Igokea 4 poraza. Cak i da ne racunamo utakmice koje ce ovih 5 klubova koju su najblizi plej-ofu da odigraju sa ostatkom lige (a bice tu utakmica i sa Megom i Partizanom) samo lista medjusobnih duela ovih 5 klubova kaze da ce borba za plej-of biti bas neizvesna
Zvezda-COL (nadoknada)
COL-Zvezda
Zvezda-Igokea
Buducnost-Zvezda
Buducnost-COL
Mornar-COL
Mornar-Buducnost
Igokea-Mornar
Igokea-COL
Buducnost-Igokea (nadoknada)
Ako sam dobro popamtio onda ostaje 10 utakmica koje medjusobno treba da odigraju 5 trenutno glavnih kandidata za plej-of.
Comment
-
Vrlo izjednačena borba, mada je tu Zvezda objektivno najveći kandidat za prvo mesto i po kvalitetu, a i po rasporedu.
Brinu par stvari, a to je nenormalan kredibilitet nekih igrača kod sudija, naročito Kobsa i još par njih.
I naravno ono što je najbitnije, pitanje korone i mogućnosti da se liga privede kraju.
Comment
-
Nas na primjer brine isto takav kredibilitet Lazica i jos par njih ali nam ne pada na pamet da spominjemo to u svakom drugom postu. A mozda bi trebalo ali ko ce se bavit time...Last edited by Nemam_ti_kad; 01-03-21, 17:23.
Comment
Comment