Originally posted by nebitan
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Likes 1
-
Originally posted by Inbox View Post
Daj Boze. Juce je bilo super, ali me zebnja hvata od cele price kada se pogleda par meseci unazad i igre. Vise je bilo jako losih nego pristojnih. Sa CO smo igrali na jednu loptu pre 5 dana i pobedili na srecu, ili iskustvo (sta god). Buducnost je ipak dosta bolja / cvrsca ekipa. Mi sa 4/5 nemamo nikakav napadacki doprinos, ako izuzmemo DD, a Bud je tu jaka + imaju krstenog pleja. Nada poslednja umire...SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
- Likes 1
Comment
-
Ono od sinoc protiv CEDOLI je prilicno dobro kad uporedimo igre u prethodnih tri mjeseca. Njih je u igri drzao Pery sa nemogucim sutevima, da toga nije bilo ovo bi licilo na rutiniranje. Mislim da igra od juce nije bila plod improvizacije vec klasicno timsko pravovremeno iskakanje, preuzimanje, zagradjivanje i sl. Napad je i dalje katastrofa jer mi ne ide u glavu pozivanje akcije gdje se tri igraca zgledaju sta da rade, Walden 15 sek trosi na rasporedjivanje i onda Dobric odapne trojku. To nije napad, to nije igra to je katastrofa. Radonjic pod hitno da se sabere jer ovo ne prolazi u PO.
- Likes 2
Comment
-
Da smo promašili par šuteva kada se lomila utakmica bilo bi isto gusto kao u BG.
Simke počeo da pravi raspored ko gde stoji i naravno napravio papazjaniju, posle opet smiruje ručicama ekipu u fazonu sve je pod kontrolom.
Sve u svemu živimo od šuta i to onoga koji nije iz nekih izgradjenih akcija.
- Likes 1
Comment
-
Simonovic je zlo. Radonjic je trener koji nikad nije trpeo takve rupetine na obe strane terena. Zasto to radi sada nikom nije jasno. Pricam sa ljudima, citam forume. Ima raznih misljenja i vidjenja nase igre, ali jedno je konstanta. Niko ne kapira zasto Simonovic igra. Rit i nespreman ne bi bio toliko grozan koliko je Simonovic kad je zdrav i prav.Last edited by Storm; 19-04-21, 12:16.
- Likes 3
Comment
-
Originally posted by Storm View PostSimonovic je zlo. Radonjic je trener koji nikad nije trpeo takve rupetine na obe strane terena. Zasto to radi sada nikom nije jasno. Pricam sa ljudima, citam forume. Ima raznih misljenja i vidjenja nase igre, ali jedno je konstanta. Niko ne kapira zasto Simonovic igra. Rit i nespreman ne bi bio toliko grozan koliko je Simonovic kad je zdrav i prav.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View Post
Zato što je ortak s trenerom.
Comment
-
Aba2 je sjajan projekat. Nivo organizacije i svega svaka cast. Kad nema sujete medju klubovima, kad se lako ljudi dogovore to ovako izgleda.
Nadam se da ce i do godine biti ovaj format, mnogo je interesantan
Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока
Comment
Comment