Announcement

Collapse
No announcement yet.

ABA liga

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• U 5 Ccedevita - Borac na AS1.

Moglo bi biti zanimljivo.

Comment

• Zanimljivo mozda samo par minuta.

Laganini će CO protiv Borca.

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
        Ovi sto kukaju na sudjenje su isti oni kad se ''krade'' za nas kazu domacinsko sudjenje ili evo konacno sudije na zadovoljavajucem nivou. Mora se prvo znati elementarno poznavanje kosarke, da nisi ostrascen i da kontas da su sudije ljudi i imaju pravu na gresku.

Secam se onog auta za Real sto je Grk dosudio za nas,ocigledan po svim osnovama i vidim lika na Tviteru kako pise Grk je odlican za divno cudooo...

Sudije s muahom dobre i rigorozno se drze pravila,ima i gresaka i niko ne bi rizikovao dobar posao da navlaci za nekog, to je suludo...
        Ne slazem se sa tobom. Nikad nisam video da u EL utakmica traje 3 sata jer sudije sviraju svaki kontakt, seku igru, svaki drugi napad se zavrsava bacanjima, klasicno alibi sudjenje. Samim tim to ide u prilog slabijem timu jer mi nismo u mogucnosti da igramo jacu EL odbranu. Ili nisam video da trener uleti na pola terena dobije iskljucujucu i naprasno promeni kriterijum sudjenja. Ili da se dozvoli opsta tuca, rukomet i dok se igraci priberu eto cetvrta cetvrtina i minus 10. Nisam mislio naravno na pojedinacne greske koju se uvek desavaju nego na ovakve neujednacene kriterijume koji uvek odgovaraju manje kvalitetnoj ekipi.

Comment

• Zanimljiva utakmica u Ljubljani, +10 za domace protiv Borca ali su se odlepili na ovu razliku tek u zadnjih par minuta prvog poluvremena (uglavnom bila "klackalica" do tih zadnjih par minuta).

Comment

• Originally posted by Marcus View Post
            Ne slazem se sa tobom. Nikad nisam video da u EL utakmica traje 3 sata jer sudije sviraju svaki kontakt, seku igru, svaki drugi napad se zavrsava bacanjima, klasicno alibi sudjenje. Samim tim to ide u prilog slabijem timu jer mi nismo u mogucnosti da igramo jacu EL odbranu. Ili nisam video da trener uleti na pola terena dobije iskljucujucu i naprasno promeni kriterijum sudjenja. Ili da se dozvoli opsta tuca, rukomet i dok se igraci priberu eto cetvrta cetvrtina i minus 10. Nisam mislio naravno na pojedinacne greske koju se uvek desavaju nego na ovakve neujednacene kriterijume koji uvek odgovaraju manje kvalitetnoj ekipi.
            Nemoj da se ljutis,ali ovo sto si napisao...bukvalno ne razumem sta hoces da kazes? Ko nas je pokrao? Mega??? Sudije sude za Miskovica,a ne sude za Covica koji je sator namestio ispred Pinka,Hepija...jer znaju da je Misko osvetoljubiv a Cova deli rusi,pa se oni bore za pravdu itd...

Fora je stoti kad nas ostete onda cutis,ne pravis takve upise jer je to nesto normalno i ako pogrese i imaju neki drugaciji kriterijum pisaj ga.

Danas, u ovim jacim ligama,posebno EL sudije nema trika da ce navlaciti na bilo sta...jos manje svesno stetiti neku ekipu. ...

I treba da biju, da se igra kosarka a ne da se sklanjaju,ne Zvezdi vec bilo kome.

U EL su kvalitetnije odbrane, odlicni odbrambeni igraci i koncetracija na maksimalnom nivou. Pa Real je u prve dve cetvrtine dobio 4 faula na 2:30minuta i sta?

meriti ABA i EL nije umesno...i naravno dasvaka liga daje upute sudijama na koji nacin bi trebalo da se sudi. U EL se extremno drze pravila i koncetracija je svih na maksimumu.
            3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
            6× Montenegrin League champion (2007–2012)
            3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
            2× German League champion (2018, 2019)
            6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
            4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
            2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Sjajne procente drži COL mogla bi ovde i stotka da pukne

Comment

• Auuu, je l' videste ovu trojku preko celog terena i to horog šut?

Comment

• Originally posted by Karamazov View Post
                  Auuu, je l' videste ovu trojku preko celog terena i to horog šut?
                  Showtime

Comment

• Originally posted by LosmiSK View Post
                    Nemoj da se ljutis,ali ovo sto si napisao...bukvalno ne razumem sta hoces da kazes? Ko nas je pokrao? Mega??? Sudije sude za Miskovica,a ne sude za Covica koji je sator namestio ispred Pinka,Hepija...jer znaju da je Misko osvetoljubiv a Cova deli rusi,pa se oni bore za pravdu itd...

Fora je stoti kad nas ostete onda cutis,ne pravis takve upise jer je to nesto normalno i ako pogrese i imaju neki drugaciji kriterijum pisaj ga.

Danas, u ovim jacim ligama,posebno EL sudije nema trika da ce navlaciti na bilo sta...jos manje svesno stetiti neku ekipu. ...

I treba da biju, da se igra kosarka a ne da se sklanjaju,ne Zvezdi vec bilo kome.

U EL su kvalitetnije odbrane, odlicni odbrambeni igraci i koncetracija na maksimalnom nivou. Pa Real je u prve dve cetvrtine dobio 4 faula na 2:30minuta i sta?

meriti ABA i EL nije umesno...i naravno dasvaka liga daje upute sudijama na koji nacin bi trebalo da se sudi. U EL se extremno drze pravila i koncetracija je svih na maksimumu.
                    Pa mislim da sam obrazlozio eksplicitno sta sam hteo da kazem, a da ti odgovorim sta kako ne mogu jer ne znam sta se desava iza kulisa ali vidim anomalije tokom utakmica koje ne vidim kad gledam EL. Ne mislim samo na zadnju utakmicu sa Megom, bilo je jos dosta slicnih meceva. Naravno da treba da biju, nije kosarka balet, ali postoji razlika izmedju tuce kao posledica cvrste i dobre odbrane i tuce kada se dozvoljava drzanje, udaranje, sekirice. Nisu problem pojedinacne greske , problem je kad postoji tendencija koja utice na rezultat kao recimo u finalu Aba 2018 protiv KKB. Ili kad se alibi sudi derbi pa utakmica traje 3 sata da bi se namerno uvela u neizvesnu zavrsnicu i na jednu loptu. Najmanji ne tu problem mega ... zasto se je tako i da li bi sudije ili ne bi nesto navlacile takodje ne znam niti mogu da komentarisem kad nemam nikakve inormacije

Comment

• Originally posted by Borca View Post
                      Showtime
                      https://twitter.com/KKCedOL/status/1...852983813?s=09

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Comment

• Mislim da je Teri promašaj sezone u ABBA trenutno.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                          Mislim da je Teri promašaj sezone u ABBA trenutno.
                          Tako je.

Kad si ozbiljan imaš ti dobre komentare.
                          Last edited by Karamazov; 15-11-20, 21:10.

Comment

• Originally posted by Cooper View Post
                            Mislim da je Teri promašaj sezone u ABBA trenutno.
                            Teško je ne složiti se[emoji20] Imam jedno pitanje za tebe! Kako je moguće da mlađi Luković nije u kkp?

Poslato sa RNE-L21 pomoću Tapatoka

Comment

• Sad videh da je ladno Mega uzela kao sponzora ni vise ni manje nego kladionicu pa se sada zove Mega SoccerBet!! Kakva sramota od kaubojstine a vamo kao nema kladionice na 100 ili 200m od skole.

Comment

• A brate cijeli svijet to uzima....svima su sponzori kladionice..

Comment

Working...
                                X