"Bilo je spekulacija da će biti drugačije, jer je u nekim kalkulacijama Budućnost da je izgubila mogla da izbjegne Zvezdu u polufinalu, a da igra sa nama. Međutim, ova dva kluba nisu iz te priče, odigrali smo sportsku utakmicu, što mi je izuzetno drago. ".... M. Pavicevic
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
PAR (16-4), vs Bud 1:1; vs Czv 1:1 -3
MEGA
Cibona
BUD (15-5), vs Par 1:1; vs Czv 2:0
Cedevita
FMP
CZV (13-7), vs Bud 0:2; vs Par 1:1 +3; vs Mor 1:1(+16); vs Ced 1:1(+4)
Fmp
ZADAR
MOR (12-8), vs Ced 2:0; vs Czv 1:1(-16), vs Pri 1:1 (-3)
KRKA
Mega
CED (12-8), vs Czv 1:1 (-4); vs Mor 0:2, vs Pri 1:1 (+20)
BUDUCNOST
Krka
PRI (12-8), vs Czv 0:2, vs Mor 1:1 (+3), vs Ced 1:1 (-20)
Zadar
IGOKEA
__________________________________________________ _________________________
FMP (10-10);
CRVENA ZVEZDA
Buducnost
__________________________________________________ _________________________
IGO (7-13), vs KRK 1:1 (+9), vs CIB 1:0 (+25)*, vs MEG 0:2
CIBONA
Primorska
KRK (6-14) vs IGO 1:1 (-9), vs CIB 0:2, vs MEG 1:1 (-22)
Mornar
CEDEVITA
CIB (6-14), vs IGO 0:1 (-25)*, vs KRK 2:0, vs MEG 1:1 (-7)
Igokea
PARTIZAN
MEG (6-14) vs IGO 2:0, vs KRK 1:1 (+22), vs CIB 1:1 (+7), vs ZAD 1:1 (+18)
Partizan
MORNAR
ZAD (5-15) vs IGO 0:2, vs KRK 0:2, vs CIB 0:2, vs MEG 1:1 (-18)
PRIMORSKA
Crvena Zvezda
Najzanimljiviji dueli naredne runde:
06.03.
Igokea - Cibona, Igosi pobedom sigurno ostaju u ligi ali i u slučaju poraza imaju velike šanse da izbegnu plejaut; Ciboni preko potrebna pobeda nakon šokantnog poraza u Kopru, porazom sebe dovode u neprijatnu situaciju da možda moraju igrati plejaut.
08.03.
Zadar - Primorska, obe ekipe imaju imperativ pobede, Zadar mora da dobije i ovu i utakmicu sa Zvezdom u poslednjem kolu ali i da Krka, Cibona ili Mega izgube obe utakmice jedino tako Zadar može izbeći ispadanje; sa druge strane Primorska se tiho ušunjala u borbu za plejof i sigurno će dati sve od sebe jer od svih konkurenata imaju najlakši raspored.
09.03.
Cedevita Olimpija - Budućnost, slična situacija kao u Zadru obe ekipe žele pobedu Cedevita bi porazom sebi zakomplikovala stvari što se tiče plasmana u plejof, a Budućnost i dalje gaji nadu da regularni deo završe kao prvi te tako sebi osiguraju prednost domaćeg parketa kroz čitav plejof.
Preostali dueli: Mornar - Krka, Partizan - Mega i FMP - Zvezda
Očekuju se rutinske pobede Mornara, Partizana i Zvezde.
Comment
-
Originally posted by Nemam_ti_kad View PostAba zabranila sedjenje u parterima u PO!
Pretpostavljam da se to odnosi na sedišta pored terena?
Poslato sa RNE-L21 pomoću TapatokaLast edited by Samo Zvezda; 05-03-20, 14:43.
Comment
-
Odlična odluka, doneće samo boljitak i regularnost.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Zaslužili su Cibosi ovu pobedu, zaslužili su mnogo pre ove utakmice da osiguraju opstanak u ligi. U najmanju ruku su kvalitetniji i od Krke i od Zadra.
Pratio sam skoro svaki njihov meč ove sezone, igraju jednostavnu košarku bez previše pametovanja ali jako učinkovitu. Nisu imali sreće u pojedinim mečevima i lako su mogli da imaju i nekoliko pobeda više. Veliki posao je odradio trener Velić sa njima ove sezone!
Comment
Comment