Znači Zvezda u polufinalu na Budućnost, sanse nema da dobijemo u Podgorici.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by MareLFC View PostZnači Zvezda u polufinalu na Budućnost, sanse nema da dobijemo u Podgorici.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
-
Originally posted by dekkard View PostNe mora da se gleda, imate pobedu više, a igrate sa Krkom, Megom i Cibonom."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Šanse uvek postoje smo treba prvo otići u Podgoricu a mi smo sami sebi ove sezone pucali i u kolena i u stopala, tako da me ne bi čudilo bilo šta i bilo kakav ishod. Postoje pravila o terenu kao neprikosnovenom prostoru i to treba poštovati u slučaju problema uputiš se u svlačionicu i kraj. Ako sve ostane na verbalnom ja ne vidim razlog neigranja niti da ne postoji mogućnost pobede u Morači.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by poacher View PostAleksa Ilić je Boriša Simanić za podgoričko tržište
Crveno beli da se zahvale Bokanu što je uzeo Kilpetrika
Mi gostujemo Krki, a Buducnost kolo nakon toga Cedeviti. Tu ce se lomiti prvo mesto.
Cibona ce da bude odvaljena od zivota ako Partizan bude imao pobedu vise u odnosu na Buducnost.
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostMi bismo mu se zahvalili, ali znacio bi nam vise zdrav Kilpatrik nego skrljani Reding. Covek se samo sporije aklimatizovao pa nije imao nikakav uticaj, a ovo mu je prva losa utakmica nakon duzeg vremena. Desava se...
Mi gostujemo Krki, a Buducnost kolo nakon toga Cedeviti. Tu ce se lomiti prvo mesto.
Cibona ce da bude odvaljena od zivota ako Partizan bude imao pobedu vise u odnosu na Buducnost.“La vostra fama è come il fiore, che nasce e muore, e si secca allo stesso sole che gli ha dato vita dall'acerba terra"
Comment
Comment