Originally posted by Chiwwi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by mmajstor View PostNe znam odakle si izbunario utakmicu Buducnost Zvezda koja je vec registrovana 20:0
1.Partizan 18-4 (gubi od Zvezde)
2.Budućnost 17-5 (gubi od Partizana)
3.Zvezda 16-6 (dobija sve do kraja)
4.Cedevita 15-7 (gubi od Zvezde i Future)
Partizan ima fore jedan kiks ako dobije Budućnost sa više od 5. Budućnost opušteno ide u gornji deo.Last edited by Chiwwi; 13-01-20, 20:45.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostCedevitu dobija i Zvezda i Budućnost. Budućnost gubi od Partizana i Zvezde a Partizan od Zvezde.
1.Partizan
2.Budućnost
3.Zvezda
4.Cedevita
"Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Originally posted by Ganac View PostIz istog razloga što navijač Partizana "uvek jednim okom" prati stanje u "komšiluku"...naravno jer su "arhineprijatelji" i naravno iz želje "da komšiji crkne krava"...
Mene Zvezda nije zanimala uopste u basketu do sezone 2012/13 i van derbija sam ih mozda poneki put gledao u Evropi. Mada nisam se ni nesto puno nervirao kada smo gubili titule od Hemofarma i FMPa. U drugim sportovima je uvek postojala ravnopravnost, u basketu se mozda samo par sezona desilo da su oba kluba na istom niviou.Last edited by Ricma; 13-01-20, 20:53.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostNadam se samo da ce ovaj Miskov Frankenstajn konacno ispasti iz lige (ako je uopste i bude) i bude zamenjen nekim pravim klubom kao sto su Borac ili Sloboda kad je Vrsac utanjio.
Comment
-
Originally posted by mmajstor View PostTesko Zvezda moze bas sve da dobije do kraja, jer ce imati i Evroligaske utakmice da pegla...
U principu Ciwwiima pravo sa upisom, tako ce i biti,mada bih ja volo da budemo cetvrti.
Nas partizan zanima, kao i vas Zvezda, to su Jing i Jang..crno i belo...dobro i lose spojive stvare ali opet toliko razlicite..
Zvezda da od ovog tima napravi dva,a moze,verovatno bi igrala finale sama sa sobom.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostDa greška, evo ovako će biti:
1.Partizan 18-4 (gubi od Zvezde)
2.Budućnost 17-5 (gubi od Partizana)
3.Zvezda 16-6 (dobija sve do kraja)
4.Cedevita 15-7 (gubi od Zvezde i Future)
Partizan ima fore jedan kiks ako dobije Budućnost sa više od 5. Budućnost opušteno ide u gornji deo.
Comment
-
Originally posted by kronostime View PostSta ako ga opet metne Zagor u 0.8s ?
1.Partizan 19-4(dobija sve do kraja)
2.Budućnost 17-5(gubi od Partizana)
3.Cedevita 15-7(gubi od Zvezde(sa manjom razlikom) i od Future)
4.Zvezda 15-7(gubi od Partizana)Last edited by Chiwwi; 13-01-20, 21:03.
Comment
Comment