Vala jesu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ABA liga
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Ricma View PostZasto bi se navijac Zvezde bavio Partizanom kada njegovom timu ide i vise nego dobro u Evroligi i na dobrom je putu da zavrsi u top4 gde bi usao kao prvi favorit za osvajanje ABA lige cak i sa cetvrtog mesta?SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
Originally posted by Chiwwi View PostPartizan će biti prvi a Zvezda četvrta. Partizan igra najlepši basket u ligi i idealno bi bilo da kao takav dobije ekipu koja igra najružniji basket a to je Zvezda.
Lepota i dobrota će pobediti kao u američkim filmovima.
Comment
-
Originally posted by L a z a R View PostNije jos kraj, mozda ce biti produzeci."Brini se više za svoju savest, nego za svoj ugled. Jer savest je ono što ti zaista jesi, a ugled je ono što drugi misle o tebi. A ono što drugi misle o tebi… to je njihov problem."
Meša Selimović
Comment
-
Ne a sad ozbiljno. Nisam pratio uopšte ligu pre svega iz protesta što smo po ko zna koji put kao narod ispali glupi i uništili nešto svoje zarad nečeg tudjeg ali ne mogu a da ne prokomentarišem lepotu Partizanove igre.
Malo koja ekipa se uz nonšalanciju sprda sa protivnicima kao ovogodišnji Partizan, odbrana nam nije jača strana ali šta će nam, mi igramo za dobrobit košarke, rezultat nam je samo bonus.
Mnogo smo jaki.
Comment
Comment