Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kvalifikacije za Euro 2012

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Како је ово карактеристично за нас.
    Arise, Serbia!
    You fell asleep long ago,
    And have lain in the dark.
    Now wake up
    And rouse the Serbs!

sigpic

Comment

• Jebote mi igramo defanzivno protiv Slovenaca, moj Pizon ko tebe postavi za selektora , Tole,Pizon,Pantelic svi napolje a o Jorgacevicu da ne pricam sunce mu ...
      Jesam rekao da ce napravi jednom sra_e , znao sam ja , ne moze biti nepogresiv
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Sad neka neko odigra rukom u 16-ercu u 2. poluvremenu, pa da dobiju penal

Comment

• Aj sto nasi nemaju pojma nego ni Slovenci ne igraju neki fudbal a opet smo uspeli da gubimo.. bravo Jorgacevicu!!
          http://www.youtube.com/watch?v=AA2X-...&feature=feedu

Comment

• Kakav smesan lik Pizon hahahah Dekiju se treba zahvaliti na svemu ali ovo sto on igra poslednjih 50 utakmica je toliko odvratno da ne mogu da verujem da je odigrao 100. Odvratno. Jovanovic nema mesta u OFK-i na kraju krajeva mi cekamo neki klinac a jurimo pobedu igramo sa jednim spicem i 3 zadnja vezna. Glupa ovnina Pizon ne verujem koja je to ovnina.

Comment

• Ma super, igraci se klizaju po terenu, pa nije vam ovo umetnicko klizanje bre!

Comment

• Kao protiv Belgije , Dzekooooooooooooooooooooooooooooooo !
                https://www.youtube.com/watch?v=U2wI197Vvg4 <3

Comment

• Kakva komedija jbt.

Ma sve ih treba gomljivom motkom izudarati!
                  Zalosno ce biti ako odemo na EP!
                  Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.

Comment

• Kakav igrac,kakav majstor,EDIN DZEKO!!!
                    sigpic
                    Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• E moj Jorgacevicu,dodji kod mene da te poducim par stvari j**o te konj
                      Pa daj bre moj brat 99 godiste bi ovo odbranio,ti si prs'o covek,primas gol sa 35 metara,a jos lopta putuje k'o iz BG-a u ondon i ti "cenis" da ce da ode u at

Nema,Jovanovic umesto da je sutnuo malopre,on ide na penal,i eto dobije zuti,ja ne znma zasto smo mi menjali Antica,meni je on bio sasvim ok trener,uveo je red i disicplinu u tim,ovaj Pizon veze nema....
                      Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

• Dzeko

Divim se ovom momku i celom timu BiH , Susicu Sta rade , a pogledajte nase , Dzeko
                        Dzeko un Pariz , zwei komada

Sretno im bilo , kada nasi su_ci ne mogu , jos ce BiH dobiti Francuze u Parizu , Susic Ako prodjete slavite
                        Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Opaaaa, Edin Dzekoooooo!!!

Ma bolje ne ulazite u baraz da nas BiH ne osramoti

Comment

• jel svedi idu kao najblji drugoplasirani, ako uzmu i bod?

Comment

• Ovo je degutantno gledati, a kamo li komentarisati. Budi Bog s nama, kakav čemer!
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by carter985 View Post
                                jel svedi idu kao najblji drugoplasirani, ako uzmu i bod?
                                Da

Comment

Working...
                                X