Announcement

Collapse
No announcement yet.

US Open 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by DinoFC View Post
    Zasto cak i Federer? Pa on na svakom turniru na kojem izgubi set kuka kako je podloga spora, onda kad krene da bolje igra vise podloga nije bitna.
    Ovo je rekao posle prvog meča, koji je doduše igrao uveče...
    Inače ovo "čak" je iz razloga jer je najavljivao da će biti brža...
    Izgleda da nije imao dobru info pred USO.
    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
    Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
    "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Meni ne deluje kao spori hard...asocijacija za to su mi AO pre 2015, kao i IW i Majami...ovo deluje brže.

Comment

• Citam kako nisu moglu da nahvataju novinare za Rubljoovu konferenciju, svi otisli kod Nika

Nisam cestitala Andreju, braaa-voooo!
        Odgledala sam danas sa malo preskaknja, odlican je bio. Sledeci Beretini.

A sutra moram Monfu i Sapu, videla sam nesto malo od tog spektakla
        sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
        But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Jedno pitanje da li je pastuv sa Majorke igrao neki dnevni tremin? Dok se Fedovi i Novakovci prepucavaju, Nadalovci mudro ćute zbog čega li, možda ih je sramota koliko je njihov pulen privilegovan, štićen, forsiran u posldnjih nekoliko sezona čitaj 10 naočigled svih. Šta če jadan kad je najveći latino zavodnik i babohebac na planeti
          Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Sta je on?

Valjda je ovo dvoje supruznika bilo pristojno

sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by miloolja View Post
              Sta je on?
              Smrt za babe.

Comment

• Rafa polako preuzima titulu LOATa.
                Dayman (a-a-ah...)
                Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
                Champion of the sun (a-a-ah...)
                You're a master of karate and friendship
                For everyone

Comment

• Originally posted by Mr. Wolf View Post
                  Rafa polako preuzima titulu LOATa.
                  Nisi valjda vec otpisao Federera?

Comment

• Navijam za jos jedno Fedal finale, mada bi i finale Medvedev-Zverev bilo interesantno.

Comment

• Originally posted by Marija81 View Post
                      Jedan od tri preko rovitog - povređenog Novaka (USO), a (AO) preko povređenog Rafe...jedino je RG RAZBIO, i zasluženo došao do titule protiv Novaka...odigrao je maestralno...
                      Odlično sam ja videla koliko je promašivao. Imao je sreću što je Lorenci ostao bez snage, inače je svašta moglo da bude.

A to sto je pre rovitog Nadala razbio Novaka nema nikakve veze? Ne kontam zasto ga toliko osporavas, lik kad igra svoji najbolji tenis je bukvalno nepobedljiv. Rekao sam ti da raznosi na ovom turniru jer sam ga gledao u par navrata, narocito protiv Lorenzija celi mec, i evo i nocas se to dokazalo. Vidim i u live temi ste opet pricali da zmuri i gadja, eto on zmureci osvoijo 3 slema, nek vam bude.

Novaku zelim brz oporavak, nista gore od to kad te neka povreda spreci da ostvaris ono sto si zamislio, bar mi Nadalovci znamo to bas dobro. A o ove smrdljive publike nemam komentara, ne zasluzuju nista, glupi Ameri nevaspitani. Dabogda vam Medo podigne trofej usred Nju Jorka i sviri se ruska himna.
                      OVAKO

Comment

• Ma pitanje je moze li Rodzer preko Stana, preko Rafe sigurno ne moze sada kada Rafa zna da ne mora sa se boji Novaka.
                        Rodzeru treba nivo sa Vimbldona da bi dobio Rafu, a to nema. Ne znam ko je jos ostao u Rafinom delu zreba, ali ne verujem da postoje velike sanse da ga bilo ko zaustavi.
                        Rodzeru se prosto ne da da opet uzme USO. Jebiga.
                        Dayman (a-a-ah...)
                        For everyone

Comment

• Ostali mu Clic i Zverev/Svarcman.

Comment

• 19..
                            Dayman (a-a-ah...)
                            For everyone

Comment

• Pre bih reko 23. Novaku pretstoji loš period, dok ne legne novi servis ova dvojica ima samo da trljaju ruke jer će ugrabiti još koji slem. Nije isključeno i da Medo proigra jer kad ruje zajašu i počnu da cede tu trava više ne niče ostaje samo 50nijansi sive kao novi Trg Republike u Bgd-u
                              Last edited by Dekson; 02-09-19, 09:39.
                              Lako je uvek pogadjati u centar ako imaš ljude da crtaju krugove oko njega

Comment

• Medvedev je toliko navukao hejta da im postaje simpatican, sjajna reakcija.
                                There's something wrong with me chemically
                                Something wrong with me inherently
                                The wrong mix in the wrong genes
                                I reached the wrong ends by the wrong means
                                It was the wrong plan
                                In the wrong hands
                                With the wrong theory for the wrong man
                                The wrong lies, on the wrong vibes
                                The wrong questions with the wrong replies

Comment

Working...
                                X