Mirisalo je da će ga Juve primiti al ipak ga oni tutnuše.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2019/2020
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Veliki ste gospodine Sarri!
Stotka i liga odradjena bez poraza je nesto sto svakako ocekujem, uz ovaj prelijepi fudbal.
Lopovu vise srece drugi put, nekad uz novu namjestaljku negdje mozda i upali.
Comment
-
I da......koliko bolje Pjanić izgleda kad se igra samo pas ka napred, kad se samo gleda kako da se napadne gol, a ne kako da se ne primi, bruka.
Baš bih voleo da vidim njegovu statistiku koliko je lopti presekao, koliko je dodavanja imao, a znamo da je zakucao i asistenciju.
Po mom mišljenju igrač utakmice.
Comment
-
Svaka cast neznalici Sariju, uvek je lepo popisati se ovim smecarima na njihovom terenu.
Dybala odlican bas, jedino Berna i standardno Kedira ocajni. De Liht nije nista mogao, jbg pogodila ga u ruku lopta, idemo dalje. Govnuci odlican, Pjanke jos bolji, nije ovako dobro izgledao baas bas dugoo.
Idemo dalje, pljujem Sarija ali eto i malo da ga pohvalim, nije izasao da igra pickasto, respect.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Forza Catania, Si uno Catanese!!!! Hahaha, to-to3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Ei.. BezvezeKo je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
Comment