1. kolo
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2019/2020
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Sari nastavio tamo gde je Max stao, pobeda 1-0 a doveli su ga zbog "atraktivnijeg" fudbala.
Gol ponisten zbog nekog preglupog ofsajda koji po meni nije bio ali ajde sad nebitno.
Kedira ne moze igrati u nasoj ligi a ne u Italiji.
De Siljo ocajan, uz 5 minuta dobro fudbala. Kosta je igracina, samo da ga povrede zaobidju, Matuidi je isto los, Pjanke odlican.
Sledeci mec sa Napolije, iskreno sa ovom igrom necemo lepo proci.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Moraju da se pojasne neke stvari kod ovoga Vara. Ne moze napucana lopta biti penal. Ne moze...
Glupi var
Comment
-
Pročitajte nova pravila, ovo je penal.
Edit: Kada smo već kod "izmišljenih" penala...Last edited by Crni Đorđe; 24-08-19, 21:41.sigpic
Comment
-
Originally posted by bice View PostSari nastavio tamo gde je Max stao, pobeda 1-0 a doveli su ga zbog "atraktivnijeg" fudbala.
Gol ponisten zbog nekog preglupog ofsajda koji po meni nije bio ali ajde sad nebitno.
Kedira ne moze igrati u nasoj ligi a ne u Italiji.
De Siljo ocajan, uz 5 minuta dobro fudbala. Kosta je igracina, samo da ga povrede zaobidju, Matuidi je isto los, Pjanke odlican.
Sledeci mec sa Napolije, iskreno sa ovom igrom necemo lepo proci.
Comment
-
Comment