A Gatuzo je trener kog ne bih pozelio ni klubu iz nase lige,jedino Simone Inzagi sto vredi od tih mladjih italijanskih trenera.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Serie A 2019/2020
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Roki ponovo strelac za +4 red sledece kolo i gostovanje Napoliju.
Istina da su u ocajnoj formi ali redovno nalozeni protiv nas, ne ocekujem laku utakmicu nikako.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostMogao je još dva da zabije.
Odigrali smo sasvim ok ide lopta kao na traci, pravi fudbal. Jedino što me nervira je što smo ustalili fazu da krademo vreme kad vodimo i onda uzmemo da se dodajemo do iznemoglosti.
Btw. stara boljka, opet smo primili gol iz prekida.
Da, ponovo gol iz prekida, koji put ove sezone a da ne pricam koliko smo puta proslih sezona sa Maxom primali na prekide. De Liht odlican bio, napreduje.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Originally posted by Crni Đorđe View PostBorba za opstanak potencijalno zanimljivija nego ranijih sezona, bez i jedne "madrac" ekipe. Ako Napoli nešto ne smisli ubrzo, oni bi mogli biti prilično blizu opasne zone već u februaru.
Originally posted by bice View PostPoslednjih 20 minuta smo se branili, nije izgledalo bas preterano dobro iskreno, Parma igrala odlicno.
Da, ponovo gol iz prekida, koji put ove sezone a da ne pricam koliko smo puta proslih sezona sa Maxom primali na prekide. De Liht odlican bio, napreduje.
Comment
Comment