Announcement

Collapse
No announcement yet.

>>>UŽIVO<<< US Open 2019.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ландеро постао ландара_пишоре..
    sigpic

Comment

• Ramenom do bana Marije.

Comment

• Originally posted by notorious View Post
        Ramenom do bana Marije.
        Što mene, i vi ste pisali?
        Sad' ću kao Kirjos o korupciji...
        Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali
        Ko sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred.
        "When the crowd is chanting Roger I hear Novak."

Comment

• Jeftino rame prazni kasu

Comment

• sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
            But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• 5/1 ако нас не банују
              sigpic

Comment

• Jedno pitanje za Vladana - moze li Londero do broja 1 sa ovakvim autfit-om? Cini mi se da fali tu neki detalj, recimo veliki zlatni zmaj na ledjima majice? Ili pak sombrero umesto kacketa, nesto dopadljivo publici, suvise je sveden ovako.
                Last edited by SnakeEyes; 29-08-19, 03:33.

Comment

• Čak Noris kad vidi rame prelazi ulicu

Comment

• Kakav ritern čoveče
                    Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.Ali

Comment

• Tako je bre!

Comment

• Laje ko rame na zvezde

Comment

• Ови из ландеровог штаба су радочмарани, баш су се надали победи...
                          sigpic

Comment

• Boj ne bije svijetlo rame, već boj bije srce u Novaka.
                            Bravo, uz sve muke...

Comment

• Malo preterujete sa sprdnjom, čovek ima problem očigledno,a Londero igra najbolje što može.
                              Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by SnakeEyes View Post
                                Jedno pitanje za Vladana - moze li Londero do broja 1 sa ovakvim autfit-om? Cini mi se da fali tu neki detalj, recimo veliki zlatni zmaj na ledjima majice?
                                Vec sam pisao o njemu, buduci broj dva, nista vise od toga jbg

Originally posted by Vladan View Post
                                Ovaj mi se cini kao broj dva buduci, Medjedov prvi, Lodeiro drugi. Ovaj ce da osvoji 4-5 RGa
                                Originally posted by Vladan View Post
                                Ne znam kako se zove Lodeiro ali nekako mi Markos ide uz njega. Mocno zvuci Markos Lodeiro buduci broj dva i multiple RG sampion.

Sve ima, buntovan izgled brada od tri dana, prelijep FH, i lajkabl je ,svi na turu ga vole, veliki saljivdzija.
                                Ali bice jako uspjesan nakon teniske karijere, glumice u sapunicama i bice najtrazenija roba na trzistu. Ima ono nesto, neki faktor ipsilon, ali ni tu nije prvi i nema faktor iks jbg, ali i drugo mjesto je top u svim sferama, vicesampion, svaka mu cast.

I bolje mu stoji Karlos nego Markos, Karlos Lodeiro vicesampion.

U ramenu je istina.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X