Ландеро постао ландара_пишоре..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< US Open 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by notorious View PostRamenom do bana Marije.
Sad' ću kao Kirjos o korupciji...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
-
Boj ne bije svijetlo rame, već boj bije srce u Novaka.
Bravo, uz sve muke...Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by SnakeEyes View PostJedno pitanje za Vladana - moze li Londero do broja 1 sa ovakvim autfit-om? Cini mi se da fali tu neki detalj, recimo veliki zlatni zmaj na ledjima majice?
Originally posted by Vladan View PostOvaj mi se cini kao broj dva buduci, Medjedov prvi, Lodeiro drugi. Ovaj ce da osvoji 4-5 RGaOriginally posted by Vladan View PostNe znam kako se zove Lodeiro ali nekako mi Markos ide uz njega. Mocno zvuci Markos Lodeiro buduci broj dva i multiple RG sampion.
Sve ima, buntovan izgled brada od tri dana, prelijep FH, i lajkabl je ,svi na turu ga vole, veliki saljivdzija.
I bolje mu stoji Karlos nego Markos, Karlos Lodeiro vicesampion.
U ramenu je istina.sigpic
Comment
Comment