Announcement

Collapse
No announcement yet.

G.P. APEROL DI SAN MARINO E DELLA RIVIERA DI RIMINI 2010

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: G.P. APEROL DI SAN MARINO E DELLA RIVIERA DI RIMINI 2010

[quote author=Raikkonen_Rossi_Vettel link=topic=2822.msg164805#msg164805 date=1283710729]
    Ja se gadim organizatora trke,cista sramota da su oni krili njegovu smrt da bi se trka odrzala zbog para znala sam da je tako jer ne moze neko da bude kao bez ozbiljnijih povreda pa premine sat posle,cim su ga odveli u bolnicu bio je u dubokoj komi a oni su lagali da bi se trka odrzala,decko je umro u 14:20 a nas su pustili da verujemo da je sve u redu i pustili su pedrosu da se veseli na kraju a onda ga slome totalno posle 5 minuta,sramota trebalo je odloziti i prekinuti sve jer je jedan mlad zivot prekinut a to nije vredno svog novca na svetu,gade mi se svi !Trebala se trka odmah prekinuti a ne da se dozvoli da se nastavi dok se za njih jos dete bori za zivot i da dozvole da ga kao vrecu vuku po stazi,to sve njima na dusu ide nemam reci koliko sam besna i koliko mi je zao njega mnogo sam ga volela...
    [/quote]
    U potpunosti se slazem sa toom

Comment

Shoya Tomizawa,Peter Lenc...previse za jedan mracan dan u MOTO GP-u.Izgubili smo dva mlada zivota na trci u San Marinu.Peter samo 13 godina ,a Shoya 19.Mnogo sam tuzana danas.

Comment

//h*svb jednostavno strasno...sve reci su suvisne...

R.I.P. Shoya !

Comment

Tragican vikend... gledas trku i vidis smrt na kraju. Redari su prica za sebe, stvarno, pa vidilo se koliko je strasan pad bio i tako odreagovati, nema smisla. Ali kako da znamo... i da su bili ozbiljniji mozda bi se isto zavrsilo...
          I sta ce im takva vjestacka podloga uopste?!

Rest in peace Shoya Tomizawa

Comment

Primetila sam nove clanove, i izvinjavam im se sto im nisam pozelela dobrodoslicu.
            Ali ova tragedija nas je sve ostavila bez reci.Zato, jos jednom, oprostite.

Comment

Bas sam skenjan ceo dan..........

Rest in peace Shoya

Comment

Dali ste videli reprizu?pregazli su soju
                FORZA DANI PEDROSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!sigpicFORZA BAYERN MUNCHEN

Comment

U Sarajevu prije par godina se desila slicna ovaka nesreca ali na cesti,momak je otklizao i udario glavom o trotoar (ivicnjak) i ostao bez svijesti PRIJATELJ MU JE SPASIO ZIVOT TAKO STO NIKOM NIJE DAO DA GA POMJERA dok nije dosla hitna pomoc.Kasnije je momak bio 40 dana u komi,probudio se i dugo se oporavljao,al ipak prezivio i ponovo sjeo na motor ^&*ST*^#

PS izvinjavam se zbog velikih slova al opet moram da naglasim koliko su redari pogrijesili i neprofesionalno se organizator ponio,cemu onda sve ako ce ovi "klinci" ginuti +-*^%*
                  Robin van Persie: “I received many proposals to leave Arsenal, but my heart speaks louder and will not let me leave.”

Comment

sad sam gledala snimak vec drugi put gledam trku i ne mogu i dalje da shvatim kako su MOGLI DA GA ISPUSTE BRE! trebalo je odmah da se zavrsi trka,prekine,crvena zastava i da ga lepo pomere a ne da ga stave kao kutiju i trce truckaju ga i jos ga ispuste pa oni su ga i ubili,i ti organizatori sigurno mogu dede da mu budu ubili su dete ma treba ih kazniti i opaliti po usima ja bih ih obesila na sred italije,iako navijam za rosija a to je italija ja bih ovu stazu odmah izbacila iz kalendara zbog ovog uzasa oni su ga i ubili organizacija je uzas ubili su dete on nije smeo da se pomera!!! sad sam plakala kao kisa jadan decko ne mogu da verujem g***a jedna sve zbog para decko umire a svi se raduju samo da bi se trka nastavila zbog para uf...!
                    <3 <3 <3 *K*I*M*I* *R*A*I*K*K*O*N*E*N*!!!!!!!! <3 <3 <3
                    *93*26*46* <3 RAIKKONEN,MARQUEZ,VETTEL,PEDROSA,ROSSI!<3
                    *CHELSEA FOOTBALL CLUB! *
                    LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                    Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3
                    JOE COLE IS RETARDED LOSERPOOL FAN BUT I STILL LOVE HIM VERY MUCH <3

sigpic

Comment

Upravo sam i ja gledala reprizu. I sve mi deluje nestvarno.
                      Tomizava je jedno vreme bio prvi, vozio je odlicno, borio se hrabro protiv Eliasa.
                      Jos ne mogu da verujem. Kakav ruzan dan.

Comment

Šoja Tomizava, počivaj u miru.

Svi smo šokirani i poprilično bez teksta. Tokom sledećih nekoliko dana će biti moguće pričati o svemu. Kako god pogledamo, jedan premlad život je ugašen.

Nažalost, sve je katastrofalno. Redari su ga prebrzo sklonili sa staze, ispala su im nosila iz ruku dok su ga nosili...Redinga su ubacili u nosila...sve što nikako ne sme da se radi je urađeno. Da li bi promenilo ishod, ne znamo i nažalost verovatno nikada nećemo saznati, ali bi svakako pomoglo. Crvena zastava je morala odmah biti istaknuta, Tomizava ostavljen na stazi dok ne reaguju lekari, pogotovo što je bio na samoj stazi. Reding takođe, iako je bio van staze. To je najbrža krivina na stazi... Osnovna pravila nisu ni približno ispoštovana.

Sve je to sada prekasno. Jedino što se može uraditi je pokušati uticati na Dornu i sve ostale da se ovo više nikada ne dogodi. Kako god je to moguće. Očekujte da svakako bude pokrenuta kriminalna istraga, što je u Italiji uobičajena praksa. Sve prekasno.

Mnogo, mnogo, mnogo tužan dan.

Comment

Sve je uzalud jedan mlad zivot je ugasen i to nista nece vratiti ni istrage ni kazne!Sramota za organizaciju boleo me je svaki njihov korak dok su &#039;&#039;nosili&#039;&#039; tomizavu...nema vise po meni najboljeg vozaca moto2 klase za koga sam i ja navijala i nema buduceg sampiona i fantasticne osobe!
                          LUIZ! DROGBA! SZCZESNY! ROONEY! DE GEA! CECH! IVANOVIC! PIAZZON! TORRES! PARTIZAN,MANCHESTER UNITED!
                          Red-Bull,Evra,Tomizawa,Kubica,Schumacher,Lorenzo,Vesel y,Vidic,Van Der Sar,Real,West Ham,Cleo,Caroll,Stojkovic,Stanic,Teodosic,Keselj,S avanovic,Morgersten,Schrili,Djokovic,Tsonga<3

sigpic

Comment

Mislim da smo svi nekako zaboravili koliko je opasan ustvari ovaj sport. Svake nedelje je bilo padova ali nekako uvek se sve svodi da vozaci ustanu dotrce ugase masinu nervozni na sebe sto su pogresili i to je to,i nekako sve prodje.Ali ovo sto se desilo danas je stvarno katastrofalno i uzasno.Nemam reci jako mi je zao Soija Tomizawe i glupo je reci kako se tek osecaju Reding i De Andjelis.

Soja Tomizava hvala ti na svemu i pocivaj u miru!

Comment

Na you tubu su uklonjeni svi video klipovi sa obrazlozenjem :
                              This video is no longer available due to a copyright claim by Dorna Sports(vlasnik prava za sve reklame i klipove o moto gp-u)... kako su odvratni ne mogu da verujem,sklonili su sve klipove jer kriju svasta i jer je ocigledno da su krivi ja iskreno mislim da je tomizava vec na stazi bio mrtav i da oni to kriju jer su hteli da nastave sa trkom motogp-a da ne izgube pare,ne moze se naci video nigde a ja htela da snimim na tv-u ali nisam kao sigurno cu naci negde na you tubu sad mi krivo jer nisam snimila,ne mogu da verujem sta rade uzas decko nije nikako to zasluzio neka ga nose da dusi ja na njihovom mestu ne bih mogla mirno da spavam!

sigpic

Comment

http://www.youtube.com/watch?v=QqIWw...e=more_related

Evo na ovom snimku se vidi da su ispustili nosila. #%d*

Comment

Working...
                                X