Bogovski tenis, ovakav intenzitet samo Novak može da prati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Montreal/Toronto 2019
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Medo je igrač sa jasno definisanim oružjima kojima se može koristiti, ali i jasno izraženim limitima koji ga onemogućavaju da radi ono što mora da bi pobijedio. U zavisnosti od protivnika zavisi da li će njegova oružja nadmašiti njegove limite, te u konačnici, kako će proći u meču. I dok će Đokoviću, a sigurno i Murrayu, moći krv na slamku piti jer će njegova oružja u tom match upu više dolaziti do izražaja i praviti veću štetu protivnicima, sa Rafom i Federerom će obično prolaziti dosta gore i teže zato će njegova oružja biti neutralisana i bit će prisiljen na igru van svoje komforne zone.
Rezultat toga je ovakav ishod, iako je lik u formi karijere.“It's no accident, I think, that tennis uses the language of life. Advantage, service, fault, break, love, the basic elements of tennis are those of everyday existence, because every match is a life in miniature. Points become games become sets become tournaments, and it's all so tightly connected that any point can become the turning point. It reminds me of the way seconds become minutes become hours, and any hour can be our finest. Or darkest. It's our choice.”
Comment
-
-
Originally posted by 147 View PostNe da moze da prati nego moze da ga razbije cak i da ima taj nivo Rafa( na ovoj podlozi naravno) . Naravno to je sada sve nebitno.
Cestitke na tituli, potpuno zasluzeno
Bila bi katastrofa da nije osvoijo ovo, nije pola ATP tour igrao.Dobro da je odbranio HC Masters, da malo prekinu hejteri da ne zna igrati na hard i slicno. Ocigledno da ce se boriti svim snagama za no,1 na kraja godine, dali ce telo izdrzati videcemo. Nadam se da ce otkazati Cincy, iako mu je zdreb dobar, ali svakako treba da telo bude 100% za USO.
35-ca ljudi moji, i naravno and counting.OVAKO
Comment
Comment