Ne može nista Medvedev ovako, mora da izadje iz svoje zone komfora i pocne da udara silovito sa oba krila.Ne možeš Rafu dobiti ako si defanzivniji igrac na terenu, ni u ludilu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Montreal/Toronto 2019
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by MareLFC View PostNe može nista Medvedev ovako, mora da izadje iz svoje zone komfora i pocne da udara silovito sa oba krila.Ne možeš Rafu dobiti ako si defanzivniji igrac na terenu, ni u ludilu.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Igra i Rafa samo tako, odlican je.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Strašan je RafaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
A i sastavljali su podlogu za Rafu spinovi ko na sljaci se primaju,sumnjam da bi I Roger danas ista mogao jos uz vetar
Ali definitivno Danil ne moze smaranjem,nije ni Endi nikad mogao nece ni on,mora poraditi na fh,kad igras protiv Rafe to ti je zapravo test tvoje igracke spremnosti celokupan,jer fakt nista ne sme da skripi u igri da bi ga dobio
Comment
-
Gledam tenis i slušam ovu poremećenu budalo,koja treba pod hitno kod psihologa. Najpametniji je posle odigranog poena.Idi kući pa probaj kod žene toliko pričati a nas pusti da na miru odgledamo tenis do kraja .Znamo pravila pa nam ti ne trebaš debilu jedan
Comment
-
Viško je jedan ako ne i jedini najpotkovaniji teniski komentator.
Ume da pretera, ali veruj mi bolje on nego npr. Mijaljević...
Rafa razbija sa svih pozicija i tačno šta god da zamisli izvede.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Demonstracija sile.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Nista od Mede, bas tankoo
A.Rafa igrao, manje-vise
1. Bye
2. Evans
3. Pelja
4. Don
5. w/o
6. Meda
I eto nove 1000rke. Pametno.Originally posted by sead1 View PostGledam tenis i slušam ovu poremećenu budalo,koja treba pod hitno kod psihologa. Najpametniji je posle odigranog poena.Idi kući pa probaj kod žene toliko pričati a nas pusti da na miru odgledamo tenis do kraja .Znamo pravila pa nam ti ne trebaš debilu jedansigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment