Kakav gem sada Fogne, poklonio covek brejk. Horor od meča za sada.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Montreal/Toronto 2019
Collapse
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by 147 View PostJa zaista ne znam koja je poenta ovog serve clocka kada ga uopste ne koriste?
Bar ce Fonjini da servira prvi u trecem setu, sto moze da bude jako bitno po meni.OVAKO
Comment
-
Valjda ga je sada slomio Rafa, odlican je u trećem setu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Stefan-kobe View PostKao sto je tvoja poenta postova bezvezna, tako i to. Da ne pricam sto su jedno 10 puta prikazali shot clock dok je Rafa servirao i sve je ubacio na vreme tako da ne znam u cemu je problem.
Na neki nacin to i nema veze sa samim Nadalom, ali sa druge strane sumnjam da bi to tako bilo i za ostale igrace. Dakle, nista posebno nije promenjeno.
Inace odlican Rafa posle prvog seta, mada je i Fonjini dosta pomogao.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostKlovn MOnfis ili Agut,obojica musterije nema tu sta,jedino Medvedev jos moze da ga ugroziOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
Comment