Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS - Prelazni rok 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by Zero_privilegi View PostNemoj to da im radiš nije lepo. Ali ovaj ishod se znao. Nisam se ovoliko obradovao otkako je Budućnost dovela Repešu za trenera.
Faje kad je dolazio o njemu smo samo znali da se drogirao u Italiji i tjt. i čovek pokidao, a Braun je košarkaš sa evropskim renomeom, kako da kukamo na ovakvo pojačanje !? Jedino da dovedemo Rendolfa to je bolja četvorka ili tako nekog.
Ma dooooođi bre !!!
Comment
-
Da se razumijemo, ja licno ne kukam, imam opravdanu bojazan da nam se ocekivanja ne ispune sa njim iz gore navedenih razloga. Svako ko kaze da ta mogucnost ne postoji je u dobroj zabludi. Nikada njegov skill nije doveden u pitanje vec forma ili psiha. Ako je neko optimista na ovom forumu to sam ja ali ovde je toliko nepoznatih pa se samo nadam da su nasi dobri matematicari i da ce rezultat biti dobar za obje strane.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostDa se razumijemo, ja licno ne kukam, imam opravdanu bojazan da nam se ocekivanja ne ispune sa njim iz gore navedenih razloga. Svako ko kaze da ta mogucnost ne postoji je u dobroj zabludi. Nikada njegov skill nije doveden u pitanje vec forma ili psiha. Ako je neko optimista na ovom forumu to sam ja ali ovde je toliko nepoznatih pa se samo nadam da su nasi dobri matematicari i da ce rezultat biti dobar za obje strane.
Originally posted by mmajstor View PostMoze li neki blizi skauting ako ga je neko malo vise pratio.....u YT nista ne verujem.
Comment
-
Originally posted by Šarac View PostOtpisi Fayea potpisom Browna, pogotovo ako ostane Stratos, pozcije 4 su ti pokrivene plus Kuzmic OJo.
Braun veliko pojačanje.Сутра брзо долази - треба човек постати
Нестали су кодекси, остали су комплекси
Победе су порази, а исходи су потресни!
Comment
Comment