Originally posted by darko pancev
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
KK Crvena Zvezda MTS - Prelazni rok 2019/2020
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Originally posted by Victor BG View PostBio nekad, klasicni brojac dolara. Bas se plasim ovog potpisa. Zasto? Zato sto on da je mogao da pruzi neki doprinos, ostao bi u Efesu ako pak nije do fizicke spremnosti onda je do karaktera a amerima jedino novac kvari raspolozenje i goe cuda mi ga imamo po najmanje al zato nije redovan cash flow. Tako da bas mnogo stvari mora da se potrefi da bi on a i mi bili zadovoljni ovom saradnjom. On da je top forma ne bi ni prisao nasem klubu tako da nek nam je sa srecom pa da pokida i dokaze supcima u Efesu da nemaju pojma.
Comment
-
Pa isti covjek koji mi je rekao za Teodosica mi kaze da je i ovo usmeno dogovoreno ali sjeticemo se i Colton Iversona. Ali pisem vise ako bi se desilo jer nije ozvaniceno. Odricemo se igraca koji je ostavio srce i znoj i pravog borca za Browna koji bi MOGAO biti potpis decenije. Tvrdim da su vece sanse da bude flop nego da je njemu doslo iz dupeta u glavu. Eh ali ima i toga da je Tomic iskljuciv i da je vjerovatno insistirao na njemu te cu se nadati da zna u sta se upusta.
Comment
-
Originally posted by Victor BG View PostPa isti covjek koji mi je rekao za Teodosica mi kaze da je i ovo usmeno dogovoreno ali sjeticemo se i Colton Iversona. Ali pisem vise ako bi se desilo jer nije ozvaniceno. Odricemo se igraca koji je ostavio srce i znoj i pravog borca za Browna koji bi MOGAO biti potpis decenije. Tvrdim da su vece sanse da bude flop nego da je njemu doslo iz dupeta u glavu. Eh ali ima i toga da je Tomic iskljuciv i da je vjerovatno insistirao na njemu te cu se nadati da zna u sta se upusta.SpoilerAko mi časi smrti postanu bliski,
I nešto mi se crno oko nozdrva skupi,
Kažite drugovima da vojnik Zahar Gorodijski
Nije umio da odstupi,
Recite da sam, nagutavši se samrtnog vjetra,
Pao unapred, a ne unazad,
I da je slobode stosedamdesetdva santimetra
Uračunato i u moj pad.
Comment
-
https://twitter.com/kkcrvenazvezda/s...84881427230720
Evo pa kukajte nad nasom zle sudbinom sto smo ovakvog nemaca pojma potpisali.
Comment
-
Ljudi se plase potpisa Brauna, jednog od 4-5 top cetvorki na svetu izvan NBA. Koji inje igrao u Efesu samo zbog svadje sa Atamanom.
Sta cemo sad bez naseg Fayea i Simanica,kukala nam majka..sto nam dolazi Braun.
Vrhunski potpis!!3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Pokidace Braun
Nemam ideju kako smo ga ovako rano potpisali ali ako. Jasno stavljamo do znanja ostalima u ABA sta ce morati da rade da bi nas skinuli sa trona.
Uz Kuzmica na petici stravicno jaka unutrasnja linija.
Kuzmic Odzo, Braun, Simanic + Faje ako moze ta neka 4/5. Mislim da ne moze jace. Sad, sledeci, rekorder EL u asistencijama jer treba neko spajati ove igrace sa kosem
Comment
-
Zna se kako se potpisuje u Junu..To ne treba previse pricati i trositi reci. Ugovor je sigurno velik i tu nema diskusije,ali realno ovaj igrac zasluzuje cifru 500k bar, ispod toga sumnjam, tj nema trika.I ovih 500k mi deluje malo,al ajde..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by Ivan9 View PostPokidace Braun
Nemam ideju kako smo ga ovako rano potpisali ali ako. Jasno stavljamo do znanja ostalima u ABA sta ce morati da rade da bi nas skinuli sa trona.
Uz Kuzmica na petici stravicno jaka unutrasnja linija.
Kuzmic Odzo, Braun, Simanic + Faje ako moze ta neka 4/5. Mislim da ne moze jace. Sad, sledeci, rekorder EL u asistencijama jer treba neko spajati ove igrace sa kosem
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostZna se kako se potpisuje u Junu..To ne treba previse pricati i trositi reci. Ugovor je sigurno velik i tu nema diskusije,ali realno ovaj igrac zasluzuje cifru 500k bar, ispod toga sumnjam, tj nema trika.I ovih 500k mi deluje malo,al ajde..
Comment
-
Ljudi morate da shvatite da mi nismo u poziciji da uzimamo igrace koji su na vrhuncu karijere i u top formama jednostavno moramo da rizikujemo sa igracima koji izlaze iz povreda ili nisu igrali neko vreme , Braun pre 2 sezone jedna od najboljih cetvorki u Evropi covek sve radi na terenu ako uhvati ritam tokom sezone bice odlicno pojacanje , uzivajte malo
Comment
Comment