Originally posted by Srkisa
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by NI View PostAko izgubi - a vrlo verovatno hoce izgubice zbog vise faktora.
Najbitniji faktor je sto ne umije da igra po vjetru.
Drugi faktor, iako daleko iza prvog, je spanski sudija koji je pomogao Nadalu kad je sudio "time violation" u kriticnom 12. gemu 3. seta.
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostBuzdovan, klempa, debil, svasta sam procitao danas, ali nisam video upozorenja
Jbg, kad se sve sabere, Thiem je malo vise zasluzio ovo. Jeste da Djokovic nije bio top, ali je Thiem igrao dobro, dva-tri puta mu je kisa sjebala momentum kada je imao prednost, nije se slomio kada je propustio mec lopte... Neka.
Topuz ili topuzina je mozda cak i bolje nego buzdovan. Nije on kriv rob sto je topuz. Njegov stil igre ima puno pravo na tako nesto....sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Svi sto pisu da ne vide kako bi Novak sutra pobedio Rafu, zar vas nije navikao Novak da protiv Rafe njegova igra skace za nekih 50% minimum?
Pa u Rimu mu je uzeo jedan set iako je igrao bas lose (mozda i losije nego danas).
Ja jedino znam da bismo sutra imali jos jedan mec za istoriju, a ovako cemo verovatno da dobijemo nekih 7:6 6:3 6:2..
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostSto se blamiras, sto ti to treba. Ubacivat Rafu i ovako pisat lol
Sudija je nasao da bude striktan u primjeni "time violation" kad se igra po vjetru. I to bas kad Novak servira sa nezgodne strane i na pragu je da dodje do TB-a. A onaj aut koji je proglasio unutra i dao Timu sansu za dvostruki brejk?
Slobodno misli da je to slucajno. Jedanko tako cu ja misliti da je namjerno.Last edited by NI; 08-06-19, 16:54.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostSandu, budes li i dalje psovao, nazivao pogrdnim imenima Tima, ides na ladjenje. Koji ti je aman!
Idi bre imas toliko godina ne znas da se ponasas na forumu.
Idi trci, isprazni se!sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Pa dobro, nisi ti bas toliko iznad ostalih koliko mislis. Te fazone prisipaj na nekom drugom mestu. Dva dana za pocetak.
Dan da se oladis, drugi za bezobrazluk.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Filip998 View PostSvi sto pisu da ne vide kako bi Novak sutra pobedio Rafu, zar vas nije navikao Novak da protiv Rafe njegova igra skace za nekih 50% minimum?
Pa u Rimu mu je uzeo jedan set iako je igrao bas lose (mozda i losije nego danas).
Ja jedino znam da bismo sutra imali jos jedan mec za istoriju, a ovako cemo verovatno da dobijemo nekih 7:6 6:3 6:2..
Comment
-
Ajmo Rafa po 12, odnosno 18Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Umesto da dajete pohvale oba igraca da su odigrali epski mec u ovim uslovima, vi razradjujete neke teorije zagovora i slicno. Pa puse vetar i zaRhiema i za Novaka, puhao i za Rogera i Rafe i ne vidim da se iko bunio osim Djokovic i njegove navijace. Jos juce lik nije hteo da izadje na teren nakon prekida, pricajte mi o tome kako su samo Fed i Rafa uticajni.
Definitivno Thiem je nadmasio neke mentalne blokade sto je imao protiv Novaka kad su mecevi bili tesni. Bolje se snasao u ovim uslovima i trebamo cestitati na to, jer zaista je tesko bilo pri onaj vetar opstati na terenu. Trebamo i Novaku odati priznanje, vracao se vise puta u mecu, borio se i on, ali eto imao vise sreca Dominic i prosao u finale.OVAKO
Comment
-
Novaku na RG moraju da se poklope sve kockice da bi podigao trofej a ove godine to nije bio slucaj, od cetvrtka je vec krenula agonija, igranje dan za danom u uzasnim uslovima je rezultiralo ipak losijom igrom protiv Tima. Turnir je uzasan, Rafa dva meca u 6 dana, Tim cetiri ( jer ovo je zapravo danas bio novi mec ) u 4 dana. Sad mi je drago da se Novakova golgota zavrsila.
Comment
Comment