Originally posted by torpedo
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
>>>UŽIVO<<< Roland Garros 2019.
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tezak protivnik, teski vremenski uslovi...Precesto se ovo Novaku na slemovima desava. Manje vise svake godine na nekom slemu.
Ako je za utehu, ne bi imao sansi sutra protiv Rafe u finalu. A finale ce verujte mi biti sutra ako se danas zavrsi mec, ako hoce.
Comment
-
Originally posted by NI View PostAko izgubi - a vrlo verovatno hoce izgubice zbog vise faktora.
Najbitniji faktor je sto ne umije da igra po vjetru.
Drugi faktor, iako daleko iza prvog, je spanski sudija koji je pomogao Nadalu kad je sudio "time violation" u kriticnom 12. gemu 3. seta.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by notorious View PostDobiće i Novak Federera u žrijebu u Wimbledonu, tako da je 1-1
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostAko izgubi - a vrlo verovatno hoce izgubice zbog vise faktora.
Ali najbitniji je taj sto je Novak Djokovic majstor da ispusti steceni momentum.
Nije mu dan, losi uslovi itd., ali ne ume da pritisne kad to mora da uradi. Taman krene da igra dobro i odmah se ugasi. Podseca me na onaj mec sa Wawrinkom kada je cekao greske rivala a umesto toga dobio vinere.
Bez obzira na sve, ne bih ga otpisao, prijace mu ova pauza.
Comment
-
Do kada će ovo padatiOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by NI View PostAko izgubi - a vrlo verovatno hoce izgubice zbog vise faktora.
Najbitniji faktor je sto ne umije da igra po vjetru.
Drugi faktor, iako daleko iza prvog, je spanski sudija koji je pomogao Nadalu kad je sudio "time violation" u kriticnom 12. gemu 3. seta.
Jbg nije imao srece.
Sve kada se pogleda. Tezak zreb - mnogo tezi u odnosu na najveceg rivala. Losiji termini i dani za igru. Svoje meceve je morao da razvlaci i igra u ko zna koliko dana - za razliku od najveceg rivala.
Znaci zakljucak - trebali su Nadalu da daju odmah ovaj slem da se bezveze ne jebavaju svi ....
Roland Garos .... Smejurija od turnira.... Za neke raj za neke pakao.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
Comment