Može i Rondo pleja da razigrava, a da dodje Jimmy.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA offseason 2019 (vesti, diskusije, tracevi...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
-
Originally posted by Miki28 View PostSad krece nova prica u Nba, GS je proslost. Kawhi je stavio tacku na njihovu dominaciju.
Lejkerboj, sta mislis koga Green zove sad?
Mare jel ti to predlazes Kyrie, Lebron i AD? Gasi sve
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostJa bih gadjao za PG Brogdona i dovodio bih jake rotacione igrace. Nesto slicno Raptorsima, tipa Brogdon i Mirotic kad bi se doveli, KCP i onda vet minimum za veteraneHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostBrogdon je tako zahvalan igrac. To bi bilo top resenje
Ja bih najradije doveo Brogdona, lik bi po ulozi i mentalitetu bio slican Fisheru, samo sto je viši fazon 15cm hahaha
I pojurio bih Brook Lopeza ako nema nista protiv on. Velika greska je bila sto su ga pustili
Comment
-
GSW je odigrao 5 finala za redom, odigrace ih jos bar 3 komada. Nijedan supertim nije iz prve uzeo titulu, pa nece ni Lejkersi. GSW nece puno trositi, ali sampionski kod je ostao. Ako zadrze Bugija i ne bde povreda...Vratice se Tompson do PO i eto opet ludila..
Obrva i Lebron su stare musterije Ratnika..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostNe verujem da bi trazio vise od 15m. Bucksi moraju produziti ugovor Lopezu, Miroticu, Middletonu i Brogdonu, a ljudi su se ukanali ugovorem koji su dali Bledsoeu.
Ja bih najradije doveo Brogdona, lik bi po ulozi i mentalitetu bio slican Fisheru, samo sto je viši fazon 15cm hahaha
I pojurio bih Brook Lopeza ako nema nista protiv on. Velika greska je bila sto su ga pustili
Brogdon, KCP, Ariza, Lebron i AD. Mogu sve da preuzimaju. Jos Brogdon tip igraca koji odgovara Lebronu, ne treba mu lopta u rukama, odlicno katuje i sut za 3 poena. Milina.
Na GSW je turena tacka. Kandza ih je zakucao, zavrsena je dinastija.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostVidjecemo za koga ce se u Milvokiju odluciti, Brogdon ili Midlton. Brogdon mi nije padao na pamet ali sad kad si ispisao, bas top resenje. Jos dovedes Arizu i defanzivno top ekipa.
Brogdon, KCP, Ariza, Lebron i AD. Mogu sve da preuzimaju. Jos Brogdon tip igraca koji odgovara Lebronu, ne treba mu lopta u rukama, odlicno katuje i sut za 3 poena. Milina.
Na GSW je turena tacka. Kandza ih je zakucao, zavrsena je dinastija.
Uvek bih pre uzeo Brogdona nego Kembu, Kemba je Kyrie light u napadu sa losijom odbranom.
Pojurio bih i Reddicka, bar za klupu, a on, posto je zaradjivao itekako kvalitetan novac u Fili, mislim da bi sad uzeo i manji ugovor kako bi pomogao ekipi.
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostKandza ove, Obrva sledece i cao zdravo
Uvek bih pre uzeo Brogdona nego Kembu, Kemba je Kyrie light u napadu sa losijom odbranom.
Pojurio bih i Reddicka, bar za klupu, a on, posto je zaradjivao itekako kvalitetan novac u Fili, mislim da bi sad uzeo i manji ugovor kako bi pomogao ekipi.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostDa, mogao bi Redik da pojuri titulu. Isto i Danny Green je FA mada ce vrvt ostat u Torontu. Ima bas dobrih roll playera ali da vidimo za sta cemo se odlucit, za jako ime ili za dubinu. Ja ako vec Kandza ne moze bi prije izabrao dubinu. Lebron i AD uz kvalitetne roll playere je jako ko crna zemlja
Kobe+Shaq i roll playeri
Kobe+Gasol i roll playeri
LBJ+AD i roll playeri
Bas ne bih voleo da vidim Kembu, msm da sene bi snasao kao treci igrac, a i ogromna je rupa u odbrani
Comment
-
Ma doci ce svi u Lejkerse sad, evo trce..To vam je sto vam je...klasika bez titule..3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostTako su se i osvajale poslednje titule. I tako su i Raptorsi osvojili. Kandza i top roll playeri i pregazili su sve pred sobom. A po meni je i to formula koja je i Lejkersima donela dosta titula
Kobe+Shaq i roll playeri
Kobe+Gasol i roll playeri
LBJ+AD i roll playeri
Bas ne bih voleo da vidim Kembu, msm da sene bi snasao kao treci igrac, a i ogromna je rupa u odbrani
Malisan sa zastitom se pogubio, dao 2 poena u odlucujucoj cetvrtini za svoj tim. Jbt, nerealno ali dobar je suter, bice najbolji suter ikada. Za njega ce ko i za Hardena ici prica, daj mi ga 46 od 48 min ali u ta zadnja 2 minuta cu ipak uzeti nekog mudonju. U njegovom timu samo igraju 2 vecih mudonja, koji su tu kad se lomi pa bogami i treci, FMVP iz 2015[emoji41]Last edited by Miki28; 16-06-19, 13:50.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostDa, Toronto sa Kandzom i roll playerima usra dinastiju. Ej 3 puta ih dobili u toj cuvenoj njihovoj tvrdjavi[emoji23][emoji23][emoji23]
Malisan sa zastitom se pogubio, dao 2 poena u odlucujucoj cetvrtini za svoj tim. Jbt, nerealno ali dobar je suter, bice najbolji suter ikada. Za njega ce ko i za Hardena ici prica, daj mi ga 46 od 48 min ali u ta zadnja 2 minuta cu ipak uzeti nekog mudonju. U njegovom timu samo igraju 2 vecih mudonja, koji su tu kad se lomi pa bogami i treci, FMVP iz 2015[emoji41]
I Harden i Curry su regular season igraci. Dok je Kandza igrac za finalne serije
Comment
-
Kari ima tri titule, dva MVP, najbolji strelac i najbolji kradljivac lige..Plus je najbolji suter svih vremena u NBA..Stvarno za navijace kluba koji nije usao u PO pricate svasta. Uzeo bi i 4tu titulu ali ne moze sa 4 povreda tokom PO...
Mozda bas sledece godine covek poludi opet i konacno opet dobro odigra u finalu3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
Comment
-
Originally posted by LosmiSK View PostKari ima tri titule, dva MVP, najbolji strelac i najbolji kradljivac lige..Plus je najbolji suter svih vremena u NBA..Stvarno za navijace kluba koji nije usao u PO pricate svasta. Uzeo bi i 4tu titulu ali ne moze sa 4 povreda tokom PO...
Mozda bas sledece godine covek poludi opet i konacno opet dobro odigra u finalu
GSW navijaci 2017:"Zaza je slucajno doskocio i onako faulirao Kawhija. Bez ikakve namere. Kawhi se lako povredjuje"
GSW navijaci 2019:" Da nam je igrao Durant pored 4 all star igrsca, mi bismo dobili finale. Kako ih nije sramota da nas dobiju ovako osakaćene. Nisu nam dovoljni Klay(igrao je 80%serije), Curry, Cousins, Green, Iggy protiv Siakama, Gasola Marca, VanVleeta i Lowryja."
Comment
Comment