Announcement
Collapse
No announcement yet.
NBA offseason 2019 (vesti, diskusije, tracevi...)
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
Isti trejd je maltene nuđen, samo je sad 4. pik umesto Kuzme. S tim što su Pelsi promenili GMa, tako da to što su tad to odbili i ne znači puno. Kažu da Boston nije hteo Tatuma da ubacuje u trejd, tako da oni od ovoga ni u ludilo bolje nisu mogli da prođu. I nisu prošli loše uopšte, naprotiv. Rizik je Ingram doduše zbog zdravstvenih problema, jer njemu ako nađu opet tromb neki, to je kraj karijere.
Comment
-
Originally posted by LejkerBoy View PostDosao je jebeni Anthony Davis. Anthony Davis je u Lejkersima. Ponavljam, Anthony Davis stize.
Lonzo, Ingram, Hart i 3 pika prve runde za ADaHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Lazni kralj sakuplja kao i uvek gotove proizvode. Ispadaju u prve dve runde..LA kupio tri AS..i onda se pljuje kad GSW dovede jednog. Mada, ovako ce biti sladje.3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
6× Montenegrin League champion (2007–2012)
3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
2× German League champion (2018, 2019)
6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)
Comment
-
Dodji Kyrie kod tate, da se opet osvaja titula!
Poslato sa ATU-L21 pomoću TapatokaOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
-
Originally posted by Miki28 View PostSad krece nova prica u Nba, GS je proslost. Kawhi je stavio tacku na njihovu dominaciju.
Lejkerboj, sta mislis koga Green zove sad?
Mare jel ti to predlazes Kyrie, Lebron i AD? Gasi sveOriginally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Mihajlo10 View PostKo ce tu u Lejkersima da igra odbranu i gde im je klupa
Ladno mogu da sklope recimo Kyrie, KCP, Ariza, Lebron i AD petorku a sa klupe Kuzma, McGee i jos neki veterani?Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by colke995 View PostJa sam prilicno siguran da ce Kyrie otici u Brooklyn. Tako da ce na 1 ostati tu Kemba. Mogu da jure i Lenarda ako bude hteo da dodje, mada mi izgleda da ce on produziti sa Torontom.
Da bi Kawhi dosao onda mora Lebrom da proguta svoj ego (sto je nemoguce) i da porazgovara sa Kawhijem i prepusti mu ulogu glavnog.
Iako mi je Kawhi omiljen lik i bas bi volio da dodje u Lejkerse ali sanse za to su 1%.
Kemba djeluje kao najrealnija opcija i on bi i najlakse prihvatio da bude 3 opcija.
Vidjecemo, sad kad je dinastija pala, sve je otvoreno i masu timova ce ici po titulu.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment