Announcement

Collapse
No announcement yet.

Andiamo tutti a Roma 2019.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Samoubio se Novak sad..nerealno sta lik radi. No1 u svetu, ne zna smec pogoditi i volej
    3× ABA League champion (2015–2017, 2021)
    6× Montenegrin League champion (2007–2012)
    3× Serbian League champion (2015–2017, 2021)
    2× German League champion (2018, 2019)
    6× Montenegrin Cup winner (2007–2012)
    4× Serbian Cup winner (2014, 2015, 2017, 2021)
    2× ABA League Coach of the Year (2014, 2015)

Comment

• Posebno mi ide na kurac ovo zvizdanje kada neko slomi reket. Sta ih zaboli pa ne lomi nesto njihovo.
      There's something wrong with me chemically
      Something wrong with me inherently
      The wrong mix in the wrong genes
      I reached the wrong ends by the wrong means
      It was the wrong plan
      In the wrong hands
      With the wrong theory for the wrong man
      The wrong lies, on the wrong vibes
      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Izglupirao se za medalju sad

Comment

• Preumoran covek donosi lose odluke, nista ovo nije cudno..
          Similis simili gaudet

Comment

• Ništa alarmantno.
            Idemo dalje.
            Mic po mic.
            Dobro za Novaka što je na reketu iskazao svu gorčinu i bes.
            A sada inat...

Comment

• Ma ljudi, Nadal je upao u rupu, realno usrao se, ali ako uspe da preokrene, to ce mu vise znaciti nego da je bilo jednosmerno, tipa 6:2 6:3 za njega
              http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
              with experience.

Comment

• Strasan mec se igra sad, sa osnovne udaraju kao blesavi
                sigpic

Comment

• Koncetracija, a to je posledica umora.

Nema veze, pokazao Nadalu da je i ovako bez snage bolji, a da je Nadalu usao u glavu to je svima jasno

i nek lomi rekete
                  Ne shvataj zivot preozbiljno ionako se ziv neces izvuci!

Comment

• Originally posted by Maxx-a View Post
                    Preumoran covek donosi lose odluke, nista ovo nije cudno..
                    Cudim se kako nije bio umoran kad je milion bp spasio prvim servisima i sjajnim forhendima. Odlican mec do sada, igraju obojca za sve pare.
                    OVAKO

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                      Ma ljudi, Nadal je upao u rupu, realno usrao se, ali ako uspe da preokrene, to ce mu vise znaciti nego da je bilo jednosmerno, tipa 6:2 6:3 za njega
                      Da Bojana. Ali kolicina samopouzdanja koju je mogao da izvuce nekom laganijom pobedom je smanjena. Novak je imao misiju da ga uzdrma na bilo koji nacin i svakako je uspeo u tome. Svaki osvojen gem preko ovog seta je bonus i veca steta po Nadala.
                      There's something wrong with me chemically
                      Something wrong with me inherently
                      The wrong mix in the wrong genes
                      I reached the wrong ends by the wrong means
                      It was the wrong plan
                      In the wrong hands
                      With the wrong theory for the wrong man
                      The wrong lies, on the wrong vibes
                      The wrong questions with the wrong replies

Comment

• Nema nista cudno sto ne donosi najbistrije odluke, ali bije za medalju sa osnovne. Ipak i Nadal je zid, strasan nivo.
                        sigpic

Comment

• Ma kakv umor, moguce da je napocetku bio umoran, trebalo mu vreme da udje u mec, ali od nekih 2:2 u 2.setu nema nikakvih znakova umora, kidaju se

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

with experience.

Comment

• jednostavno umoran , sigurno si sa velikom paznjom drhteci u ocekivanu da izgubi gledao zadnjih 48h kako igra a i pre toga Madrid..
                            Similis simili gaudet

Comment

• Originally posted by Indigo View Post
                              Da Bojana. Ali kolicina samopouzdanja koju je mogao da izvuce nekom laganijom pobedom je smanjena. Novak je imao misiju da ga uzdrma na bilo koji nacin i svakako je uspeo u tome. Svaki osvojen gem preko ovog seta je bonus i veca steta po Nadala.
                              Ali sa druge strane, izvukao je tezak mec i pobedio, to isto pumpa samopouzdanje

sigpic

with experience.

Comment

• Originally posted by bojanaBG View Post
                                Ma ljudi, Nadal je upao u rupu, realno usrao se, ali ako uspe da preokrene, to ce mu vise znaciti nego da je bilo jednosmerno, tipa 6:2 6:3 za njega
                                Šta će mu značiti? Čoveka koga je trebao da pobedi sa 2:0 pobedio sa 2:1

Comment

Working...
                                X