Originally posted by majabl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by l1m4r View Postauuu papi ti si bas papi
Nego, hteo sam da vas pitam, kontam da se dosta vas razume u glumu, (makar mnogo bolje nego ja ) kakvo misljenje imate o Will Smithu?
Comment
-
Ovo ti je onako na bum... nažalost ja mnoge filmove ne držim u glavi, tek kada krene neki film znam da li sam ga gledala.
Davno sam imala ogromnu svesku gde sam pisala sve pogledano i kratke impresije, pa mi to nije bilo dovoljno, pa sam pisala ko igra, o čemu se radi... a onda mi ni to mi nije bilo dovoljno ponekada da se setim koji to beše...
Paris Texas
Lovac na jelene
Devojka na mostu
Hleb i lale
Engleski pacijent
Kaži zašto me ostavi
Kralj lavova
Pokajanje
Imitacija života - fantastičan, ali ne ljubavni u pravom smislu
Gordost i predrasude - 6 serija, najbolja BBC verzija iz 1995. sa Kolin Firtom
Pretpostavljam da si mnoge ili sve čak gledao.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by p4p1 View PostHahaha, jbg, neki od tih filmova mi nisu bili opcioni.. kad jednom udjes, tesko izlazis iz (zacaranog) kruga.
Nego, hteo sam da vas pitam, kontam da se dosta vas razume u glumu, (makar mnogo bolje nego ja ) kakvo misljenje imate o Will Smithu?
Gotivac mi je! Ali mislio sam da je samo akcijski glumac sve dok nisam odgledao Seven Pounds i The Pursuit of Happyness. . Oba dobra ali ovaj drugi mi je 1000x bolji.
Odusevio me jeste ali i dalje mislim da treba da se drzi akcije.. Nekako mi bio cudan sve vreme u oba filma.. Izgleda da nisam navikao da ga gledam u nekom filmu ako se ne puca ili nema neke jurnjave
ps: bolji mi je pevacLast edited by l1m4r; 26-01-13, 01:57.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
prt.2
Prohujalo sa vihorom
Divan život - ovo znam da i Maja voli
Društvo mrtvih pesnika - fenomenalan, ali nije ljubavni
Dobro, da bolje ne može biti
Hod po ivici - o Džoni Kešu
Sutra se setim možda još nekih.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Sad bih ti dao reputacija zbog Dzoni Kesa ali ne mogu ps: Drustvo mrtvih pesnika skroooooz kul vraca me u detinjstvo PSV je klasikOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Olja odlicni filmovi
Gledao sam skoro sve, ova dva nisam
http://www.podnapisi.net/pane-e-tuli...itlovi-p133553
http://www.imdb.com/title/tt0144201/
Skinuo sam vec dva, pa cu njih ovih dana pogledati
Meni je Vil odlican glumac, prije je bio vise za blokbastere pa se i nije moglo vidjeti kakav je glumac ali je kasnije i to doslo
Inace Justified nastavlja da odusevljavasigpic
Comment
-
Gledao si Imitaciju života....
Kao tebi preporučiti neki film....
Hleb i lale je simpatičan, nije neko remek delo, ali italijanski, relaxing....Last edited by miloolja; 26-01-13, 17:33.sigpic
Comment
-
Jesam
A ima jedan film koji sam na TVu nekoliko puta hvatao ali nikad nisam znao kako se zove. Mladi bracni par zivi u potkrovlju. I kroz kakve probleme prolaze tih prvih nekoliko dana, mjeseci, dolazi im rodbina itd... ako neko zna o kojem se filmu radi bilo bi sjajno
Film mi je licio na Kramer protiv Kramera, taj neki stil, kao da se radi o istom reditelju, ali bas cu sad da pogledam, vjerovatno nije
edit: Nije, mada Benton potpisuje ovaj film, obozavam ga, nisam to znao
http://www.imdb.com/title/tt0110684/sigpic
Comment
Comment