Alcatraz je odlicna ideja ali losa realizacija i ocajan odabir glumaca. Person of Interest je fantasticna ideja i dobar odabir glumaca ali cini mi se da su i nju mogli bolje da urade. Homeland je radjen po izraelskoj "Kidnapovan" i odlicna je serija ali sam procitao negde da 2. sezona ide tek krajem ove godine, nije mi jasno sta koci tu seriju i sto prave toliku pauzu izmedju dve sezone?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Homeland nisam gledao , PoI mi se svidja , odlican izbor glumaca slazem se ... Sto se tice Alcatraza, mislim da bi tesko ko bolje od Jorgea glumio Sotoa dok mi se ostali izbor manje-vise ne dopada ;) ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Ivan Piper View PostGledao sam sinoc dva filma, i odusevili su me, pa bi ih preporucio vama, tj onima koji vole taj zanr
"Downfall"
"The Hurt Locker"It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View Postbas sam razmisljao dal da gledam hurt locker. Jel nije pun americke patetike i klisea?
Comment
-
-
d,
Ne da ja znam, ali zato ovo ima
http://www.imdb.com/title/tt0107808/
Druga, nije "druga" verzija, ali je film UBITACAN. Kevin Kostner et his best. Ako nisi gledala, a MOZES PODNIJETI, odgledaj. Nije film za previse gledanja jer razbija.
Edit: 你太Last edited by M_G_S; 12-03-12, 02:55.
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostIma La Vita E Bella i Its a Wonderfull Life za koje ja znam da bi se mogli tako prevesti, ali nemaju veze jedan sa drugim.
edit: Ta serija o kojoj pricate mi je najmorbidnija serija na svetu, ja to ne bih gledala ni za kakve pare.
Originally posted by M_G_S View Postd,
Ne da ja znam, ali zato ovo ima
http://www.imdb.com/title/tt0107808/
Druga, nije "druga" verzija, ali je film UBITACAN. Kevin Kostner et his best. Ako nisi gledala, a MOZES PODNIJETI, odgledaj. Nije film za previse gledanja jer razbija.
Edit: 你太
晚安....
Comment
-
Originally posted by dreamy View PostNe, bas sam mislila na Na Vita e bella, pretpostavila sam da nema.
Ma ne mogu te tuzice sada, ovih dana bas nisam u tom raspolozenju, nesto mi se ne place, pa necu ni da izazivam
Originally posted by Ljuba90 View PostMini spojl nikad nije na odmet
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostNisam znala sto bi pomislila da ima vise verzija La Vita e Bella, pa reko mozda je prevod negde nacinio neku zabunu. A ako nisi gledala, Its a Wonderfull Life kojim slucajem, jedan od najmilijih. A ako ti se gleda nesto ne tesko, vec sam maji preporucila, http://www.imdb.com/title/tt1675434/, nije bas filmcina, nego bas ono simpaticna laganica..
Its a W. Life sam gledala davno, mogla bih da se podsetim nekad, jer se ne secam nicega, thx
Tek sad kontam da sam gore napisala NA Vita e bella, brukam brata MGS-a sa ovim besramnim kucackim greskama, unistavajuci ovaj lepi jezik;)Last edited by dreamy; 12-03-12, 13:32.....
Comment
Comment