Originally posted by M_G_S
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by dreamy View PostA vala neka si mu rekao konacno, samo ovo za serije umesto dreamy trebalo je da napises Vladan, a inace sve je fino napisano, gramaticki ispravno, sto je kod tebe isto problematicno poslednjih dana
A na noticu ne obracaj paznju, filozofira nesto, a svaki dan mi trazi film za preporuku, nego mu bila fora da se prikljuci, glupo mu vise da voajerski samo posmatra nase postove
Samo se ti drzi mojih preporuka,do sad nije bilo greske kako i sama kazessigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostUmre i ona na kraju u Love Story pa je to limunada
Mislim na Edge of love,a pisem Never let me go
U svakom slucaju TEOL ne valja
Mozes slobodno uvuci taj jezik, kontam da nekome taj film i nije nesto, meni se svideo, ta prica mi je drugacija.. ali ne kazem da je neki strasan film i da mora svakom da je dobar.. kako god, bolji je sigurno od Little bit of heaven, Serendipity i slicnim tresevima..
Originally posted by notorious View PostTo ti vjerujem jer gledaš sve i svašta, ovim postom si samo dokazao da kod tebe nema biranja, dok ja po mjesec dana tražim neki dobar film.
Sturdust je divan jedan film..
Comment
-
Originally posted by notorious View PostTo je masovna pojava, samo da kažu da su gledali, ne znam u čemu je fora I Vladan ima loš skauting, pa nasjeda na sve i svašta, a meni je krivo što vuče dreamy u provaliju
Originally posted by Vladan View PostKad odlucim da mi je gramatika bitna poci cu u komentatore pod lupom,vjeurjem da cete mi tamo sve fino objasniti
Samo se ti drzi mojih preporuka,do sad nije bilo greske kako i sama kazes
Vazi....
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostOnda je i 50/50 limunada.. Limunada je nesto sto treba da te opusti, da pustis mozak na pasu, a ne da gledas kako se neko pati ceo film jer umire od raka.
Mozes slobodno uvuci taj jezik, kontam da nekome taj film i nije nesto, meni se svideo, ta prica mi je drugacija.. ali ne kazem da je neki strasan film i da mora svakom da je dobar.. kako god, bolji je sigurno od Little bit of heaven, Serendipity i slicnim tresevima..
pwnd
Sturdust je divan jedan film..
Gori je masu,onakav film moze samo da smori ljude ;)
Stardust meh
Ovo su tresevi,a Notebook je sjajan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostGori je masu,onakav film moze samo da smori ljude ;)
Stardust meh
Ovo su tresevi,a Notebook je sjajan.
Originally posted by dreamy View PostNi meni, 6 ljudi, 4 kretena, a svi skriveni.
Comment
-
Samo da kazem da sam zahvaljujuci svom velikom znanju o filmovima, serijama, a i zivotu uopste, jer sam ipak ja mnogo matoriji od svih vas, ali mlad duhom, izboksovao da me dreamy prihvati za virtuelnog prijatelja. Nije bilo lako, poziv je sedmicama visio, ali je napokon uvidjela koje sam ja suho zlato i valja me imati za prijatelja, bar na forumu.
Ovo je bio mali korak za covjecanstvo, a za mene nije bas ni korak, jer sam se samo pomjerio malo u krevetu, usled egzaltacije, nakon primijecenog novog frenda na mom profilu.
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostMalo se ponavljamo, ne? To ponovi neki Sandlerov zonfa?
Do takve neke racunice sam i ja dosla, moramo da mislimo na iste.
Ne vidim sto to Notebook nije klise i deja vu,a ostali su izlizani...sigpic
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostMalo se ponavljamo, ne? To ponovi neki Sandlerov zonfa?
Do takve neke racunice sam i ja dosla, moramo da mislimo na iste.
Originally posted by M_G_S View PostSamo da kazem da sam zahvaljujuci svom velikom znanju o filmovima, serijama, a i zivotu uopste, jer sam ipak ja mnogo matoriji od svih vas, ali mlad duhom, izboksovao da me dreamy prihvati za virtuelnog prijatelja. Nije bilo lako, poziv je sedmicama visio, ali je napokon uvidjela koje sam ja suho zlato i valja me imati za prijatelja, bar na forumu.
Ovo je bio mali korak za covjecanstvo, a za mene nije bas ni korak, jer sam se samo pomjerio malo u krevetu, usled egzaltacije, nakon primijecenog novog frenda na mom profilu.....
Comment
Comment