Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Molim vas recite mi da neko troluje opasno i nabija ocjene ovoj sprdnji od filma?
https://www.imdb.com/title/tt3104988/sigpic
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostJojo Rabbit je predobar.
Originally posted by Vladan View PostMolim vas recite mi da neko troluje opasno i nabija ocjene ovoj sprdnji od filma?
https://www.imdb.com/title/tt3104988/
Jbg sad ako se očekuje neki kvalitet
SpoilerOd onog burazera bih verovatno ja bolje odglumio
Comment
-
Sta vi gledate
Ovo lici na neki Bolivudskisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Danas u 21h za na Pink Actionu za sve ljubitelje dobrog ratnog štiva i Bredli Kupera ide film Snajperista. U pitanju je potpisan film Klinta Istvuda, rađen po istinitom događaju, po najsmrtonosnijem snajperisti u američkoj vojnoj istoriji Krisa Kajla koga maestralno glumi Bredli Kuper.
Film je napravljen 2014. kada je pazario šest nominacija za prestižnu nagradu Oskar i te sezone ubiro sve plodove gledanosti i finansijske dobiti.
Pored već pomenutog Bredli Kupera, žensku ulogu je fantastično iznela Sijena Miler.
Comment
-
Ford v Ferrari
Veoma dobra zabava sa odlicno odradjenim trkama. Glumacka postava je odlicna, a Bejl rutinski to sve odradjuje.Last edited by Mr. Wolf; 02-01-20, 21:37.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Mr. Wolf View PostFord v Ferrari
Veoma dobra zabava sa odlicno odradjenim trkama. Glumacka postava je odlicna, a Bejl rutinski to sve odradjuje.
vidi ga urke, horor, to se jos gleda? mozda sam u zivotu pogledao koji deo "Saw" i to je to, tj gledao sam skoro kad neki deda veže ribu lisicama za krevet u nekoj nedodjiji, uzbudi se previše i izda ga srce, možeš to da pogledašsloboda ili ništa
Comment
-
hahahaha čuj nedodjija pa film
veruj mi, zajebi lap top, zajebi domet, samo hrana, piće, droga ko voli, ko ne voli jbg, posle 3 dana ko nov dolaziš, tek skontaš koliko glavu puniš bespotrebnim informacijama
ko može takav izlet da organizuje 1 ili 2 puta godišnje, taj je na konju
ali ako je u službi nežnijeg pola, molim čoveku da se dostave filmovi!Last edited by mark !t zer0; 03-01-20, 17:10.sloboda ili ništa
Comment
Comment