Ako zanemarimo one silne Oceanse koji je još njegov ostavio utisak i da li je, na tebe ofc?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by miloolja View PostAko zanemarimo one silne Oceanse koji je još njegov ostavio utisak i da li je, na tebe ofc?
Sex, lazi...mu je bas odlican film, onako za skretanje paznje na sebe, nagovestaj neceg veceg i boljeg...koje nazalost nije doslo kasnije.
Traffic, Limey, Side Effects su mi se doapali vise od ostatka, eto tako recimo da odgovorim .sigpic
Comment
-
Aaa pa gledao si sigurno Erin Brockovich, samo ne voliš glumicu..
Side Effect i Limey nisam gledala, znam da sam još neke, ali ništa tako upečatljivo kao Sex, laži...sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ja za domace filmove i serije cekam da se slegne prasina i ako valja pogledacu kroz par godina, retko sta mi se svidja a ne moze se reci da nam je kinematografija losa iako uglavnom losiji filmovi dobiju vise paznje nego sto treba.Tako da cu ovu nasu novu seriju da preskocim, pa ako stvarno bude vredna paznje pogledace se.Uostalom znate koliko (ne) citam domace medije tako da generalno ne moze da me ponese hajp.Sada recimo ne bih pogledao Masinovodju, ali mozda to uradim kasnije.Jednostavno sada mislim da nista ne propustam, kao i sa vecinom nasih novijih filmova.
Jedan od retkih izuzetaka je Klopka, to bukvalno sam hteo da pogledam od kada je film izasao u bioskope i to sam tek uradio prosle godine.
Originally posted by p4p1 View Post
Moram i ja da bacim pogled na BSG, ali kako kad dan traje 24h
Još kad je ovakav vikend, gde se po ceo dan ide od utakmice do utakmice, a ja volim i da redovno obnavljam gradivo. A milion dobrih serija ima, a kad već gledaš nekoliko.. nateraše me da odgledam Narcosa, pa zbog Pabla nisam još Tonija završio (ali sam zadnja sezona ). Pa youtube/surf, pa igrice, pa socijalizacija, ooooo.. dajte neki zaustavljač vremena.
Comment
-
Mislio je bas na Tropic Thunder.
Gledam malo bioskopske premijere i moram reci da zavidim Hrvatima.Sledeceg meseca prikazuju tri filma koja bih pogledao, jedan od njih je Arrival od Vilneva dok je drugi film sa Dzilehalom i Ejmi Adams.U decembru je kod njih premijera La La Landa.Bas gledam Cineplexx, nema ni traga o tim filmovima.Recimo Dr Strange kod nas pocinje dve nedelje kasnije u odnosu na njih, mada to mi je sada nebitno.
Comment
-
Kakava rekacija Mariću ok vidim naravno da je mislio na TT, samo pominje Kruza, pa me to zbunilo, jer ovo nisam gledala, naravno.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostTo je to. Ova dva videa sto si okacio sumiraju sve Kakav majstor jbt.
@Olja
Nisam gledao Days of Thunder, a nesto mi se cini i da nikad necu
Sent from my Samsung GALAXY S5.sigpic
Comment
-
Jedan od boljih filmova u poslednje vreme koje sam pogledao. Toliko mi je legao dobro da mi je proslo kao serija od 20 minuta.
http://www.imdb.com/title/tt2937696/?ref_=wl_li_tt
Comment
Comment