Ja sam pozeleo da sam to pogledao sa nekim, jer mislim da bi mi bolje legla.Ovako kada sam gledao sam, krajnji utisak je bio meh.Nema nikakvih pravila koja ce tres komedija da mi se svidi, gledao sam iz zajebancije sa bratom pocetkom ovog meseca Sisters i to zato sto je on gledao 30 Rock, a ja vec zagazio Parks and Rec i bas zbog toga kao i sto smo gledali zajedno smo u par scena umirali od smeha.U Nights Before toga nije bilo.Naravoucenije: vecinu komedija nikad ne gledaj sam.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sada slucajno gledam program na festu i vidim da nema Room.Trebalo bi da bude premijera 3.3 i sada na sajtu cineplexx-a videh da su pomerili na 17.3.U Beogradu se pusta tek cetvrtog i sestog marta, a toliko ne bih vec cekao i ne verujem da bih taj vikend proveo u Bg-u.Pogledacu ovih dana ova preostala tri filma koja nisam jos, prvenstveno sam mislio da ih pomerim za kasnije.
Comment
-
Originally posted by Rondo9 View PostIzasao ti je Room u Blurayu.
Od ovih najozbiljnijih kandidata, Spotlight mi je najkomompletniji, ali kladionice kazu prvi favorit Revenant.Mozda imam ostrije kriterijume, ali na prstima jedne sake bih nabrojao filmove iz ove decenije koje smatram vrhunskim.Sve u svemu slaba godina, Boyhood da je izasao godinu ranije ili kasnije bi sigurno pokupio vise nagrada.Takva dva odlicna filma u istoj godini, a pre i posle toga sacuvaj Boze.
Tacno pocinjem da verujem u Erikovu teoriju da se Injaritu prodao masonima.
Znam i ja gde se prikazuje Room, samo malo sam konfuzno napisao i ispalo je da se Room prikazuje u Cineplexxu.
Comment
-
Da li da gledam Deadpool?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
(2015) REMEMBER
Uvek sam gladan filmova koji imaju za temu WWII ili holokaust.
Film nije neko raznovrsno i ogromno ostvarenje ali svakako da celim svojim tokom
drzi paznju gledaoca koji sa iscekivanjem i uzbudjenjem ocekuje "rezultat" tj.vrhunac i epilog.
Kristofer Plamer je briljirao,potpuno me kupio, zavoleo sam njegovu starost... mada ima i jedna velika a odlicno odradjena epizodna uloga Din Norisa.
Preporuka svima, malo ko ce se pokajati.
>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Heartbreak View PostSpotlight, nista posebno...daleko je ovo od vrhunskog filma
Edit: Room je na festu, ali ne u cineplexu, nego u sava centru i domu omladine...ja uzeo za 4.3.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment