Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ne, ne, ja nisam nikakav filmski snob. Znaci gledam i klasike i komercijalu i nezavisne i svasta, ali ovo mi je bilo bas mucno za gledanje. Mislim da je problem da meni jako lose lezi ta ekipa (Rogan, Franko itd...). Meni je i This is the end bio prosecan at best.sigpic
Comment
-
Slobodno Erice reci da je sranje . This is the end. Odgledas Ali sve ti je jedno hoćeš li gledati ili ne..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
This is the End mi je bio dobar do samog kraja koji je u najmanju ruku retardiran.Interview mi je njihov najbolji zajednicki film.Ne gledam njihove sve filmove, pravim neku selekciju.Ima i do toga sto takve komedije od pocetka gledam kao tres i malo stvari moze da me iznervira.U mom slucaju ni sa jednom kojom sam pogledao nisam puno pogresio.
Comment
-
Originally posted by Arnel.S View PostSjajan Wilderov The Apartment - 1960 u 18h na Pink Classicu.
Sutra, sve isto Some Like It Hot - 1959sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostPreporuka neki dobar filmcic, za opustanje lagano neki
Hajde ovako, ne znam koliko si od ovog' gledao.
Before Sunrise - 1995
Before Sunset - 2004
Before Midnight - 2013
Blue Jasmine - 2013
Midnight in Paris - 2011
Amélie - 2001
Boyhood - 2014
The Grand Budapest Hotel - 2014
Clerks - 1994
Office Space - 1999
Superbad - 2007
Billy Elliot - 2000
The Purple Rose of Cairo - 1985
Once - 2007
October Sky - 1999
Lost in Translation - 2003
Moonrise Kingdom - 2012
We Bought a Zoo - 2011
Groundhog Day - 1993sigpic
Comment
-
-
Originally posted by prskaj View PostPlaniram uskoro da odem u bioskop da me Gaspar propisno izmuci. Spremamo se
Mene interesuje muzika, čula sam da je dobro ..khm, khm.. upakovanasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Comment