Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mozes slobodno da posaljes googlu a ne meni http://answers.yahoo.com/question/in...0193705AAh2Gsa ;) savet za ubuduce
Comment
-
Originally posted by altlosta View PostMozes slobodno da posaljes googlu a ne meni http://answers.yahoo.com/question/in...0193705AAh2Gsa ;) savet za ubuduce
EDIT: Btw, gledam Memento-a 135. put, ne ume Nolan da napravi los film.Last edited by Ernesto; 01-03-12, 16:04."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Originally posted by Duka View PostVladane,ja juce zavrsio sa snimanjemNapravio kolekciju najboljih starih crtaca sa Nikolom Simic,Djuzom Stojiljkovic i drugim legendama..+ stare Diznijeve sa legendarnom Mikijevom radionicom
Skoro sam skinuo i sve Nindza Kornjace sa legendardnom sinhronizacijomsigpic
Comment
-
Vidi ovo dvoje al' su se razmahali, nema me par sati i odmah neke papazjanije
Originally posted by altlosta View PostOk, za ovo ce neko da mi plati dreamy verujem da nije namerno, a ti Vladane ovako da me nasamaris Em sto milijarditi put prica- ne mirisu se na pocetku, pa su onda "primorani" da provode vreme zajedno, pa onda neko nesto skonta pre ovog drugog, pa se drugi naljuti, pa onda prvi vija drugo; jos je pride ovde ponovo zenski lik pacenica i jadnica, a on cool naravno
Sva sreca pa nisam izgubila bas 2 sata ili koliko vec traje, posto sam premotavala..
dreamy isto pretpostavljam da je bila preokupljena drugim stvarima, kao sto je i meni odmah film dobar cim imam cime da parim oci ali meni nije on izvukao situaciju, ne bih se previse bunila, ali ne ide na moju listu Malo mi je losija verzija Chace Crawforda, a ni on nije na listi Kako god, sto u glavu je za nju.
Originally posted by Vladan View PostMa sta nije namjerno pa ona ne zna za bolje
Greys joj je super,najdraza joj je Ogovarusica,tek je sad edukujem,pa zar ne mislis da WYN korak naprijed?
LAC masterpiece!
Originally posted by altlosta View PostRekao si drugaciji je, svidece ti se, stv nznm odakle ti ta fiks ideja. Prvo sebe edukuj pre nego krenes dalje Cuj simpatican, ima fora Oba su krš, nznm gde si bas nasao ta dva da poredis, ali onaj mi je bolji posto tamo ona bar nije jadnica, vec on ne sad zbog ravnopravnosti polova ili tako nesto, vec zato sto je ovo da je zensko u 98% slucajeva, smorilo..
Isto kao i Vlajko sto se sece na Serenu Van der Woodsen. Provaljen je.
Originally posted by Vladan View PostDreamy ce brzo zaboravit' Gossip i Greys,sad samo kvalitetne stvari gleda Boss je skinut
Originally posted by Vladan View PostSkinuo sam odavno Hot in Cleveland i Cougar Town ali nemam pojma kakve su....
Comment
Comment