Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Jel gledao neko možda The Snowman?
Obožavam Nesbea, i baš sam hteo da idem u bioskop da pogledam, ali ove očajne kritike koje je dobio su me malo pokolebale.I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Dajte neki film da pustim mozak na ispašuOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSram te bilo, a Everton-Arsenal, a Totenhem-Liverpul?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Baby Driver bas opustencija, The Big Sick ima sve, ali je uglavnom pozitivan i vrijeme proleti kad ga gledas, War for the planet of the apes nesto kao drugi dio, nije nivo prvog ali svakako zanimljiv, a najbolji ove godine sto se mene tice Wind River ali tezak do bola, nivo tezine skoro kao Manchester by the sea. To je ono sto sam skoro gledao i sto mogu da ti preporucim.
A ako nekim cudom nisi gledao Fired up!, obavezno!sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostBaby Driver bas opustencija, The Big Sick ima sve, ali je uglavnom pozitivan i vrijeme proleti kad ga gledas, War for the planet of the apes nesto kao drugi dio, nije nivo prvog ali svakako zanimljiv, a najbolji ove godine sto se mene tice Wind River ali tezak do bola, nivo tezine skoro kao Manchester by the sea. To je ono sto sam skoro gledao i sto mogu da ti preporucim.
A ako nekim cudom nisi gledao Fired up!, obavezno!
Fired up sam gledao, na tako neko zesce sranje sam mislio. Al vuce mi najvise na planetu majmuna.
Edit: Mada vidim da je Ozil raspolozen, tako da mi je Ozil vs Planeta Majmuna fifti-fiftiLast edited by bici; 22-10-17, 14:40.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Odgledah The Big Sick, nije lose, nije lose
Aj sad ovako. Gleda mi se neki apokalipticni/post-apokalipticni film, zombiji/prirodne katastrofe/kraj sveta, nesto sto sadrzi paniku, masovnu paniku. Poslednja stvar tog tipa koju sam odgledao bio je Train to Busan, i bio sam odusevljen. Dajte sad neke preporukeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostOdgledah The Big Sick, nije lose, nije lose
Aj sad ovako. Gleda mi se neki apokalipticni/post-apokalipticni film, zombiji/prirodne katastrofe/kraj sveta, nesto sto sadrzi paniku, masovnu paniku. Poslednja stvar tog tipa koju sam odgledao bio je Train to Busan, i bio sam odusevljen. Dajte sad neke preporuke
Nije apokalipsa u pitanju, ali panika i haos svakako jestesigpic
Comment
Comment