Jel gledao neko Rogue One?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ponavljam se, nisam ni jedan, niti cu
Salu na stranu sto je fora sa milijardu Star Wars filmova? Misle li bataljivat'?
Odgledah Hands of Stone, iako sam znao cijelu pricu o Duranu jako lijepo je ispricana i ova. Koliko je god veliki bio Manos de Piedra, mogao je biti i mnogo veci. No draz je u tome sto je on takav kakav jeste uradio sto je uradio. No mas!sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostJel gledao neko Rogue One?sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ichi the Killer
Nakon ovog filma moji senzibiliteti su skroz otupeli, da sam gledao film pre par godina sigurno bih ga iskljucio nakon 10 minuta.Ovako je tip tresa kakav obozavam i meni je bio veoma zabavan film, mada obiluje sa dosta nasilnih scena(mnogo scena mucenja) i puno krvi na sve strane.Moze dosta toga da mu se zameri, ali jednostavno je takav napravljen da samo predjes preko toga i zapravo zabavan ti je zbog takvih ''nelogicnosti''.Kod dosta bizarnih situacija sam umirao od smeha.Film svakako nije za svaciji stomak , neka pogleda svako kome ne smeta gledanje koreanskih filmova mada i tada mislim da ce posle nekih scena nekima to da bude previse.
Kakav je otac Kakihara Prva scena u kojoj se on pojavljuje
American Werewolf in London
Sta tek o ovome reci, film se ne moze drugacije doziveti nego kao sprdnju.Dobra parodija
Comment
-
The Handmaiden
Reditelj kultnog filma "Oldboy", donosi nam još jedan klasik. Ovoga puta u krimi-erotičnom trileru "Sluškinja". Priča o ljubavnom trouglu, sačinjenom od ljubavi, mržnje, pohlepe i požude. Film koji me je samo uverio kakav je majstor Chan-Wook Park. Ne bih znao kojim rečima opisati sjajnu scenografiju, šminku, muziku, kostime. Sve je postavljeno sa jako puno detalja, a svaki od njih je izuzetno značajan za sam film. Radnja filma je inace smeštena 20-ih godina proslog veka u periodu kada je Koreja bila pod Japanskom okupacijom.
Režija je maestralna i nikako se ne odvija jednolično. Scenario podeljen na tri različita vremenska perioda koji se naizmenično izmenjuju i nadopunjuju. Ono što mi je bilo sjajno jeste korišćenje istih scena i po nekoliko puta u filmu ali iz različite perspektive. Scenario je izrazito raznolik, gde se osim glavne priče (prevare), javljaju i brojne teme ljubav, seksualnost, umetnost, ljubomora...Ima dosta eksplicitnih scena, golotinje, ali ni u jednom trenutku ne deluje nimalo vulgarno vec senzualno. Jednostavno, scene koje ne otkrivaju sve, a pokažu jako puno. Likovi su zahtevni, toliko puno karakteristika za svakog ponaosob i tako dobro ih razvija do poslednjih scena.
Ubedjen sam, još jedan antologijski film o kojem će se pričati godinama!!!
10/10
Last edited by Heartbreak; 19-12-16, 23:16.sigpic
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
-
Trenutno nemamo zakone koji mogu nas da kazne. Mogu da kazne čoveka koji uploaduje ali ne verujem da će to kod nas biti skoro. U gotovo svakoj državi EU ako skidaš pirateriju preko torenta dobiješ kaznu ali od provajdera a vlasti krivično gone samo ljude koji to kače na net . Sad sam izguglao šta je Popcorn pošto gotovo sve skidam preko torenta ne pratim ovakve sajtove i siguran sam da je to samo mala paranoja tvog ortaka (imam i ja istog takvog koji ne sme da skine torent boji se uhapsiće ga )sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
Comment