Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Mislis ono sto pise LucasFilm?
Pa zajedno su radili na tome, jer to je u stvari prikvel Novoj Nadi, tacnije epizodi cetiri. Opisuje dogadjaje koji su prethodili prvom snimljenom filmu iz 77. Znaci verovatno cemo videti i Anakina (kao Dart Vejdera naravno), mozda i Obi Vana, a mozda i ne
Znaci da narod ubije vreme dok sledece godine ne izadje epizoda osam.Last edited by Sandugp; 02-10-16, 02:37.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Originally posted by Erik Lenšer View PostDrugi je Obi Van sigurno?
I ako je to Dzedaj sa opasnim dostignucima i vrlo zanimljiv i harizmatican lik, opet sam ja malo vise za mracniju stranu. Nekako sve te klasicne dobrice nisu po mom ukusu. Btw verovatno i sam znas ko je i sta je Raven i kako se njegova prica odvijala. E to je meni bombonica.
Opet kada su zenke u pitanju - onda sam za dobrociniteljke klasicne.Last edited by Sandugp; 02-10-16, 10:27.sigpic
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Comment
-
Originally posted by Erik Lenšer View PostEgzar Kun?
Bejn?
Sto se tice zenki tu luta u odnosu na serijal. Nomi Sunrider je. A sto se tice muzjaka Anakin je u pitanju
Eto to su moja top tri dzedajasigpic
Comment
-
Meni je Anakin katastrofa lik, Vejder je vec dosta bolji ali Anakin jedan od najmrznijih. Nema to veze sa Hajdenom, prosto je lik lose napisan, predstavljen. Razmazeni umisljeni egomanijak, prepun kompleksa, takdoje preslab mentalno i pogodan za manipulaciju.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik Lenšer View PostMeni je Anakin katastrofa lik, Vejder je vec dosta bolji ali Anakin jedan od najmrznijih. Nema to veze sa Hajdenom, prosto je lik lose napisan, predstavljen. Razmazeni umisljeni egomanijak, prepun kompleksa, takdoje preslab mentalno i pogodan za manipulaciju.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMa sve je bilo imbasticno ... imba sto gejemeri kazu. Zato je i nerfovano nesto kasnije
Ali jesi videla ti, moja Olja, kakve su to sve perverzije bile ... zamisli neko da ti kaze da smo mi lansirali raketu u zemljinu orbitu uspesnije od Amera!?!? Mislim stani a sta???
Ili ono kada je Kenedi ubiven ... Sta mislis na sta su aludirali??? Pokusao je neko Tila da rokne tamo u americi - spaslo ga spostveno obezbedjenje - mesec dana posle toga - cao Kenedi! Evo da kazem da verujem da preteruju ...
Mora se gledati Kejdzara. Lukac je opasan borac. Pitam se samo ko li ce jos sem njega biti spomenut i prikazan u serijalu?
Fascinantan lik bio Tile, ceo svet ovako ili onako vuko za nos, opasan mozak jednog mašinbravara.Last edited by miloolja; 02-10-16, 15:43.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostMislis ono sto pise LucasFilm?
Pa zajedno su radili na tome, jer to je u stvari prikvel Novoj Nadi, tacnije epizodi cetiri. Opisuje dogadjaje koji su prethodili prvom snimljenom filmu iz 77. Znaci verovatno cemo videti i Anakina (kao Dart Vejdera naravno), mozda i Obi Vana, a mozda i ne
Znaci da narod ubije vreme dok sledece godine ne izadje epizoda osam.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Erik Lenšer View PostUradio Revan a nije morao da ima sina kao motiv.
Znas ko je mentalno jak iako ga isto ne gotivim nesto? Luk Skajvoker.
U sustini najveci jebac je Joda - ostali su za njega misevi
A da se Revanu nije desilo sve sto mu se desilo (da nije izgubio pamcenje i da nisu dzedaji manipulisali sa njim) ko zna sta bi bilo. Opet je on mamojeb nevidjeni - kul mu je i maska i oprema i sav je nekako mocan - vizuelno.
Gangaro, ako mi verujes ni sam nemam pojma kakva je situacija trenutno sto se tih prava tice i sta i kako ide po tom pitanju.Last edited by Sandugp; 02-10-16, 17:41.sigpic
Comment
-
Originally posted by Sandugp View PostIzgleda kao epilepticni-paraolimpijac-mentol.
Najjaci opis ever.
Ja msm da nije dostigao full potential jer nije prosao ceo trening plus je sve kod njega islo zbrzano. Njega je Palpatin vec pobedio na kraju VI ep ali eto tata spasio stvar.
Slazem se za sve oko Revana. Def zasluzuje mnogo vise od jedne igre.sigpic
Comment
Comment