Odličan su bend imali Ognjen i Marinko, odlične su pesme imali barem za moj ukus. Jednom sam išao na koncert u Nišu dok sam bio u osnovnoj školi. Zaista prevelika šteta što je samo37 godina živeo, velika šteta, neverovatan je talenat imao i za muziku i za glumu..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Malo je se o ovom filmu pričalo. Sinoć sam baš pogledao, super film, kakav inače može biti film snimljen po istinitoj priči.
Čitao sam negdje da je Will za ovu ulogu trebao dobiti makar nominaciju za Oskara, nešto slično kao Johnny Depp za ulogu James Bulgera u filmu Black Mass.
UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View PostMislis zbog cele te situacije u Iranu?
Znaci sve je regularno sa preporukom ?
Nego si gledao The Room? Oduvao me film sinoc.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Kako ja ranije nisam odgledao ovaj dragulj iz 90ih
kako ovaj covek iznosi svaku ulogu sa stilom, kada sam ga prepoznao nisam mogao da verujem da je to on, a verovatno sam prvobitno zbog njega stavio film na listu
It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Ista prica ovde, pisao sam o njemu i tom filmu pre nekoliko meseci.Gledao sam sve dobre filmove u kojima on glumi.
Erice, mora da si se radovao sto Revenant nije osvojio Oskara za najbolji film.Popio si ban u najgorem mogucem trenutku, nije bilo tvojih reakcija na pobednike a ne verujem da su bile negativne.
Comment
-
Ali je zato Injaritu za Oskara . Sa jedne strane drago mi je da je gotova mistifikacija oko Di Kapria, njegovi fan bojevi mogu da rest in peace konacno. Drago mi je sto je Spotlight uzeo Oskara kao potpuni autsajder pa makar i nezaluzeno. Za sporednu musku mi malo smesan izbor ali to je standardica za svaku godinu, da ima neki bas debilan izbor.
U svakom slucaju, Oskar kao Oskar, njesra.sigpic
Comment
-
Ko nije gledao Room ili ako se nekome nije svideo slobodno da ide kod psihijatra.
Na imdb-u kazu 8.3, a realnu ocenu je ne moguce odrediti.
Brutalna dominacija Jacob-a. Dati ocenu ovakvom filmu je glupost.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Taj Marvelov "Civil War" ima preogromnu priču,ne znam šta će od toga preneti na veliko platno,strip ima sve skupa nešto više od 100tinak brojeva,no nebitno,otom potom.
Baš sad čitam
hellblazer 42
Spoilerprijatelj od konstantina proda dušu djavolu a zauzvrat traži znanje da napravi najbolji alkohol na svetu"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment