Ubedljivo najbolji film vezan za tu tematiku, a i jedan od mojih najomiljenijih.Sve su to uglavnom glumci koje bas gotivim i nisam ni sumnjao da ce mi se svideti.Kada sam razmisljao o filmu razmisljao u sledecih par dana nakon sto sam ga pogledao, to dovoljno govori koliki je utisak ostavio na mene.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
The Illusionist je takodje dobar.
Meni licno je bolje "legao" The Prestige, ali i ovaj vredi pogledati.Last edited by Mr. Wolf; 02-02-14, 18:12.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Maric91 View PostUbedljivo najbolji film vezan za tu tematiku, a i jedan od mojih najomiljenijih.Sve su to uglavnom glumci koje bas gotivim i nisam ni sumnjao da ce mi se svideti.Kada sam razmisljao o filmu razmisljao u sledecih par dana nakon sto sam ga pogledao, to dovoljno govori koliki je utisak ostavio na mene.
Originally posted by AK47 View Post
Sljedeci vikend ide ona Ljubasinova trilogija,Oldboy i te stvari bas sam zaintrigiranDayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostOznacio sam i taj i vjerovatno sam trebao prvo njega gledati,ali eto tako naletilo jbg...
Sljedeci vikend ide ona Ljubasinova trilogija,Oldboy i te stvari bas sam zaintrigiran
Pa mene sramota sto sam tek pre par meseci odgledao taj film. A ova druga dva jos nisam
Ali svakako preporucujem Oldboya.
Comment
-
Last edited by Mr. Wolf; 02-02-14, 18:39.Dayman (a-a-ah...)
For everyone
Comment
-
Filip Simor Hofman pronadjen mrtav u stanu
Sok i nevericaLast edited by Heartbreak; 02-02-14, 20:18.sigpic
Comment
-
nasli ga sa heroinskom iglom u kupatilu.
ne znam sta reci... sjajan glumac. sjajan.
velika steta. mislim da je prosle godine bio par puta na rehabu,
ali izlazio je posle svega nekoliko dana govoreci da to nije za njega. jbg.
It is not the violence that sets a man apart.
It's the distance he's prepared to go.
Comment
-
Bio sam u soku pročitavši vest da je Filip pronadjen mrtav.
Bas ga dugo "poznajem", jos od fenomenalnog filma sa Al Pacinom i Krisom O`Donelom "Miris žene".
Steta!
Filip R.I.P.
(Ali isto tako moram da priznam da me raspiz_i kada je je uzrok, droga,alkohol ili neke pilule za lilule.)>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment