Iz 2002e...za ljubu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://www.imdb.com/title/tt0055031/?ref_=nv_sr_1
Kakav antologijski film! Ovako mocna ostvarenja se mogu nabrojati na prste jedne ruke.
"Nirnberski Proces" na neverovatan nacin oslikava moralnu, pravnu i socijalnu borbu.
Traje 3 sata, a bukvalno ni jedan kadar nije suvisan.
Gluma je na jednom totalno drugom nivou od svih filmova koje sam ikad gledao.
Jednostavno - remek delo!
Comment
-
-
Evo i ja napokon da se pridruzim za Rush.Sjajan film,kvalitetno provedena 2 sata, bas mi je trebalo takvo osvezenje.
Film pravi prave poteze,a Ron Howard stari lisac zna kako da se umili publici i pogodi kada treba da uspori a kada da ubaci adrenalin. Vredi gledati kvalitetan snimak.
I pohvala za nepredvidivost,ja uopste nisam upucen u ovu pricu i ne zanima me puno moto-sport i konacan ishod filma uopste nisam uspeo da pogodim,mislim da veoma iskusno balansira izmedju 2 glavna lika i tera te da periodicno navijas za jednog pa za drugog.
I sto je najbitnije film mi je probudio zelju da saznam vise o tom rivalstvu kao i o samim karijerama pomenuta dva lika
Topla preporuka svima,voleli moto sport ili ne
Sex,breakfast of champions!It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by JohnnyA daj jbt, stavi u spoiler !>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by AIRBORNE View PostAko si mislio na mene, zar ti za "Nirnberski Proces" (svi zivi znaju sta je to i kako... ) trebaju spoiler-i ?Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Pogledah Dallas Buyers Club. MM je razbio. Sve pohvale i Jaredu, odlicno mu lezi uloga trandze
Skinuo sam i Her. Njega cu ovih dana. Moram ispostovati brata Phoenixa. Ne vjerujem da cu gledati ove ostale filmove koji su trenutno aktuelni jer nisam nesto pretjerano zainteresovan.
Pogledacu Vuka kad mi dodje na red. Svi ga hvale, ali meni se nesto ne zuri da ga pogledam.
Od veceras podrzavam McConaughey za Oskara
Inace, poceo sam OZ. U planu mi je evo vec skoro godinu dana, ali eto tek sad je dosao red Pogledao sam prve 3 epizode i za sad je interesantno.Last edited by powerslave; 31-01-14, 01:35.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostOd veceras podrzavam McConaughey za Oskara
Ja nikako da zavrsim DBC.
Ali poceo da gledam True detectiv. Ozbiljno kida covekOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Kolikogod puta gledao Pulp Fiction nikad mi nece dosaditi.
Prica, dijalozi, gluma.........
Tarantino bolesnikLast edited by Mr. Wolf; 01-02-14, 22:46.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Rush- Stvarno dobar film koji ostavlja izuzetan utisak na gledaoca sa jakom dobrom i snaznom porukom. Mnoge stvari nisam znao iz filma bukvalno sam samo znao da je Lauda imao tu nesrecu i to je to, mnogo dobrih poruka
Ali zato Jagten me napravio depresivnim da sam mogao nakon kraja gledati u zid sat vremena da bih dosao sebi Ono je previse sporo za mene, znaci svaka cast gluma i sve ali presporo i nezanimljivo
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostRush- Stvarno dobar film koji ostavlja izuzetan utisak na gledaoca sa jakom dobrom i snaznom porukom. Mnoge stvari nisam znao iz filma bukvalno sam samo znao da je Lauda imao tu nesrecu i to je to, mnogo dobrih poruka
Ali zato Jagten me napravio depresivnim da sam mogao nakon kraja gledati u zid sat vremena da bih dosao sebi Ono je previse sporo za mene, znaci svaka cast gluma i sve ali presporo i nezanimljivo
Comment
-
http://www.imdb.com/title/tt0482571/?ref_=nm_flmg_dr_5
Dobar film nisam do sada imao priliku.Drzi paznju i sto je najvaznije vrijeme brzo prodjeZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment