Nastavlja se odusevljenje za Rushom...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Pogledao sam ga iskreno jer sam vidio da ti i Ljubasin imate samo rijeci hvale,a i neko je ranije imao pohvale ali nisam ga tada stigao pogledati i zaboravio,sreca vi napomenuli
Ovo je za mene sve sto trazim od filma,bas puni ugodjaj i uzivanje...Last edited by AK47; 28-01-14, 16:07.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Konacno su ljudi poceli da slusaju moje preporuke za film.Daniel Bruhl je imao par nominacija za svoju ulogu Nikija Laude.Kadrovi su fenomenalni, pridodas tu jos efekte i zvuk, najezio sam se od filma kad sam ga gledao u bioskopu.Mada ono sto sam kasnije procitao na netu vezano za njihdvojicu, mali akcenat su stavili na rivalstvo Meklaren-Ferari.
Brajkula nikako da se izjasni kakav je, a dao sam mu preporuku pre vise od mesec dana.
Ja bih ovo mogao da slusam ceo dan kao i ceo soundtrack.
Comment
-
Originally posted by AK47 View Posthttp://www.imdb.com/title/tt1979320/?ref_=nv_sr_1
Kakva je ovo filmcina
Kakva emocija,prica i sve ostalo bas sam bez teksta.Odavno se nisam ovako odusevio kad sam gledao film,bas prava stvar a ne ova sranja na koja se ljudi(klinci) danas loze...
Veliki Lauda
Inače, odavno jači film Brajkula nije gledao, kakva je to priča ludnica.
Comment
-
Originally posted by apacrow View PostRed Granite Pictures ubedio Scorsese-a da ipak izdaju EXTENDED EDITON The Wolf of Wall Street na Blu Ray-u.
The Wolf of Wall Street (EXTENDED EDITON) ce tako trajati puna cetiri sata.
Najveci deo prihoda od EXTENDED EDITON-a ce ici upravo Scorseseu, kao i glavnom glumcu, i jednom od producenata filma DiCapriju.
Haters gonna hateDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostHant mnogo jači lik, mnogo, mani me preproračunatih Švaba sa 20% rizika itd.
Inače, odavno jači film Brajkula nije gledao, kakva je to priča ludnica.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Brajkulici jaci Hant zato sto je prepoznao sebe, plajboja .
Ne smetaju njemu nemci i 20% vec sto se oko Hanta lomi 100 ribaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ali sjebo se Hant sa onom čkom (ženom) kada je bio u depresiji, veliki propust, veliki....cenim da je zbog toga i mlad umro, posle kada je osvojio bio sam blud, daj da trošim mukom stečenu slavu i eto nije ni stigao da je potroši dobar deo iste je odneo u grob.
Hant, čist talenat za razliku od Laude radnika, lepo su to prezentovali kroz film, od detalja kada ga dobija u formuli 3, pa kako jedan a kako drugi ulaze u F1, pa na kraju kada ovaj ide sa ribama u avion, a Lauda najavljuje da kreće da se sprema za novi šampionat.
Comment
-
Necu da pricam zbog ljudi koji nisu jos gledali,ali ovo je poznata stvar iz zivota Nikija Laude...
Kakav trenutak kad se covjek vrati na staze nakon svega sto mu se desilo
Brajkula najjaci je bio Lauda u to vrijeme,ovo je malo vise filma radi da ti docaraju tebi i takvima da se loziteZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostNecu da pricam zbog ljudi koji nisu jos gledali,ali ovo je poznata stvar iz zivota Nikija Laude...
Kakav trenutak kad se covjek vrati na staze nakon svega sto mu se desilo
Brajkula najjaci je bio Lauda u to vrijeme,ovo je malo vise filma radi da ti docaraju tebi i takvima da se lozite
Nisam ja rekao ko je bio bolji, film je sam pokazao ko je više imao uspeha, već koga više gotivim i naveo razloge, ne kotrljaj.
Comment
Comment