"Тед" одваљује реално. Јесте прича мало клише, али је медведић врхунски баја у филму, доста занимљив лик.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by prskaj View PostJa nisam mogao, ugasio sam posle pola sata. Definitivno ne mogu da svarim Burtona i te njegove bajke za odrasle. Nijedan njegov film mi se nije svideo, a bogami previse sam ih odgledao
Ja sam nocas na poslu imala na obuci nekog decka i to je bio jedini film koji smo imali pa nije bilo druge nego njega gledati i prvih nekih pola sata nam je stvarno bilo malo smijesno, ali smo na kraju bili odusevljeni. Ja sam uspjela i da se rasplacem.
Comment
-
Ja sam nocas na poslu imala na obuci nekog decka i to je bio jedini film koji smo imali
-Cao ja sam Maja.
-Cao Majo sta zelis da uradim.
-Sta bre da radis? Dodaj mi te kokice, jbga veceras imamo samo 1 film da gledamo, znam znam strasno, ali ne brini sutra cu da nam nabacim 2. sezonu x factora.
-Ali sta ako nam dodje gazda
-Ha, ha kako si ti naivan, ajde trkni mi po pljuge zaboravila sam da uzmemIt's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostSi gledala Tell no one i Little white lies? to je jedino sto sam ja gledao u poslednje vreme,da vrediEverything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment