Originally posted by Sara
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Filmovi - komentari, utisci,...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Sara View Posthttp://www.imdb.com/title/tt0790686/ je l' gledao neko? Preporuka?Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
-
-
Originally posted by majabl View PostJa konacno odgledala Big Fish, nakon 100 godina, pocela sam ga jednom gledati i licilo mi je na djeciji film pa sinoc nisam imala sta gledati, reko moze i ovo... I odusevljena sam.It's not who you are underneath, it's what you do that defines you
Comment
-
Originally posted by prskaj View PostMumara, Saro ,Ljubo , asprilja sta se desava sa preporucenim filmovima? nista bre ne gledate
Ja zaboravio Ali evo do kraja sedmice cu odgledati onu vjesticu.Takođe, ovde se uvodi i jedan divan kriterijum pomoću koga prosuđujemo je li žurka prestižna, dakle ona je “obično prestižna ako se neko od poznatih pojavi bar na pet minuta”. Zahvaljujući upravo ovom genijalnom kriterijumu, ako na primer na žurku upadne Manda, uđe u klonju, iskenja se i ode kući (pod pretpostavkom da mu za to treba više od 5 minuta), može se zaključiti da je ta žurka prestižna. Lepo je znati.
Comment
-
Originally posted by Powerslave View PostNije vise South Park sto je nekad bio Provuce se po neka dobra epizoda ali u cjelini je ova poslednja sezona slaba.A bilo je nekih bas bezveze epizoda...A ja i dalje odgledam svaku cim izadje
Odgledah sinoc Ted.Simpatican film Medo je zesca faca Naravno,veliki plus filmu je Mila Kunis
A lik je medo. Najjace kad rece onoj djevojci "zabij mi prste u etiketu"Everything you want is on the other side of fear.
Comment
Comment